4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aygül: MHP hayal peşinde

Anavatan Belediye Başkanı Adil Aygül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Odalar ve Dernekler Hizmet Alanı Projesi’nin uygulanması mümkün olmayan hayali bir proje olduğunu söyledi.

Anavatan Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, MHP tarafından açıklanan Odalar ve Dernekler Hizmet Alanı Projesi’nin hayal ürünü olduğunu söyledi.

Tedaş yanındaki Belediye hizmet alanı olarak ayrılan arsaya, odaların ve derneklerin kullanımı için bina yapılmasını öngörün projenin uygulanmasının mümkün olmadığına dikkat çeken Aygül, “Kimse vatandaşı kandırmasın. MHP’nin hazırlamış olduğu ve boy boy gazetelerde görülen fotoğrafların imar pozisyonuna göre uygunluğu tartışılır. Bunlar hayali projedir. TEDAŞ’ın yanında bulunan arsa üzerine çok katlı bir bina yaparak odalara vereceklerini söylüyorlar. Belediyenin bunu yapma konumu yoktur. Bunları satmak durumunda da değildir. Belediyeler “al-sat”cı kurumlar değildir. Yani belediye müteahhit değildir. Bunların parasal kaynağı nerden gelecek? Kim verecek, hangi bankadan krediler alınacak? Belediye bütçeleri buna müsait değildir. Böyle bir konuda insanları kandırıp, ortaya böyle şeyler yapacağız diye çıkmak o partiyi de küçültür. Onun için parti yöneticilerinin de burada uyanık olması lazım. Kim bu projeleri hazırlıyorsa parti yöneticilerinin incelemesi lazım. Halk da uyanık olmalı. Şehir için yapılması gerekenleri bulup mantıklı projeler çıkaramıyorsan o zaman şehri tanımıyorsun demektir.”

MHP; ANAP-MHP OLMUŞ!
MHP’nin belediye meclis listesine “ANAP-MHP” benzetmesi yapan Aygül sözlerini şöyle sürdürdü: “Bozkurtların, yani Ülkü Ocakları’nın olmadığı bir listede nasıl bir Milliyetçi Hareket Partisi listesi yapılmış? Bu liste MHP’nin içine siniyor mu? Cengiz Ergün Anavatanlı, Mehmet Güzgülü il başkanımızdı, Hasan Hüseyin Özyiğit Anavatan il yöneticisiydi. Mehmet Palabıyık, Hüseyin Köroğlu, Arif Kaya da Anavatanlı yönetimlerden MHP’ye geçtiler. Ayrıca DP’li isimler de MHP listelerinde var. Ancak MHP’ye yıllarca emek vermiş partililer bu listelerde yok. Bu parti için üzüntü verici bir durumdur. Parti teşkilatı bu tabloyu ortaya çıkarırken ne düşündü bilemiyorum. Bu tabloya seçmen en güzel cevabı verecektir. Bu arada bu işe gönül vermiş olan MHP’lilerin, bu partinin bayrağını asmış, hizmet etmiş partililer çok büyük üzüntü duymuştur, muzdariptirler.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 17:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?