3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Aygül 5 yıl sonra belediyede

Anavatan Partisi (ANAP) Belediye Başkan Adayı Adil Aygül 5 yıl önce görevi devrederek ayrıldığı belediyeye bu kez aday olarak geri döndü, Belediye Başkanı Bülent Kar ve personeli ziyaret etti.

ANAP Belediye Başkan Adayı Adil Aygül seçim çalışmaları kapsamında Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar’ı makamında ziyaret etti. ANAP İl Başkanı İsmail Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Ali Karan, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte belediyeye çıkarma yapan Adil Agül 5 yıl önce ayrıldığı belediyenin kapısından ilk kez içeri girdi.

Belediye Başkanı Bülent Kar makamında olmadığı için Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Akbalık ve Recep Kafes Aygül’ü karışladı. Bir seçim ziyareti nedeniyle 5 dakikalık gecikmenin ardından odasına gelen Belediye Başkanı Bülent Kar, Adil Aygül ve partililerden özür diledi.

Samimi bir havada geçen ziyarette el sıkışan Kar ve Aygül, seçimler öncesinde birbirlerine başarılar dilediler. Adil Aygül’ün 10 yıl Manisa Belediye Başkanlığı yapmış değerli bir siyasetçi olduğunu dile getiren Başkan Kar şunları söyledi: “Seçimlere 13 gün kaldı. Adaylar var gücüyle çalışıyor. Amaç gelecek 5 yılda Manisa’ya hizmet etmek. Kimin Manisa için hayırlı hizmetleri olacaksa o kazansın. Barış içinde yarış diliyoruz.”dedi.

1994-2004 yılları arasında 10 yıl Manisa Belediye Başkanlığı görevini yaptıktan sonra 2004 yılında görevi AK Parti’ye devreden Adil Aygül, seçimlerde son kararı vatandaşların vereceğini söyledi. 10 yıllık dönem içinde önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Aygül, “Çalışmalarımızı yapıp insanlara kendimiz anlatıyoruz. Amaç Manisa için en iyisini, en güzelini bulmaktır. Seçimlerin centilmence, dostça geçmesini arzu ediyoruz.”diye konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından Adil Aygül ve Anavatanlılar belediyeyi dolaşarak personeli ziyaret ettiler. Adil Aygül 10 yıl çalıştığı belediye çalışanlarının tek tek elini sıkarak bazılarıyla ayaküstü sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ercan alp IP: 78.172.0.xxx Tarih : 18.03.2009 10:03:46

dıyorlarkı akp,mhp nın beledıyedekı oyunu bolmek için anavatan adayı eskı bel.başkanı aygune aday olması için maddı manevı destek olmuş.kararsızların oyunu ve akp adayı kar'ın kaybettıgı oyları mhp ergüne gıtmesın bolunsun dıye aygüne destek olmuş..aygun yok efendım olurmu oyle şeyler dıyor.:)ama nedense karın halası ölüyor.aygünle,kar cenazeden aynı araçla ayrılıyor. kar aygunu,aygun karı sureklı zıyarette. bız seçmenler salagızyaaa sız akıllı geçının.onurlu yaşayan ınsanlar sıze cevabı verecek 29 martta..