4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aygül camilerde lokma döktürdü

Manisa'da seçim turlarını sürdüren Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, aynı zamanda Çanakkale Şehitleri anısına kentin dört ayrı camisinde lokma döktürdü.


18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 94 yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla daha önce kentin dört ayrı noktasında lokma döktüren Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, bugün de Hatuniye, İkilüleli, Aynıali camileri ile Kenan Evren Sanayi Sitesi'ndeki camide lokma döktürü. Vatandaşlara ve sanayide çalışan işçilere kendi elleriyle lokma ikram eden Aygül, fırsat buldukça vatandaşlarla sohbete ederek 29 Mart seçimlerinde destek istedi.

Sevgi gösterileriyle karşıladıkları Aygül'e, belediye başkanlığı döneminde Manisa'ya yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden vatandaşlar, seçimlerde başarılar dileyerek, yanında olduklarını ve destekleyeceklerini ifade ettiler. Sanayi sitesinde lokma kazanının başında iktamlarda bulunan Aygül, Demokrat Parti Belediye Başkanı Atilla Efendioğlu ile karşılaştı. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'nın da bulunduğu sürpriz buluşmada Aygül, rakibi Efendioğlu'na da lokma ikram etti. Karşılıklı lokma yiyen iki başkan adayı çevredeki kalabalığa da örnek bir birliktelik sergilediler.


Adil Aygül mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor. Adaylığını ilan ettikten sonra her gün bir başka mahallede vatandaşlarla biraraya gelen Aygül, son olarak Kuşlubahçe Mahallesi'ni ziyaret etti. Kahvehaneleri dolaşarak seçmenlerle sohbet eden Aygül, seçimlerde destek istedi. Gördüğü ilgiden memnun olan Aygül, daha sonra ziyaretlerine çerşı merkezinde esnaflarla devam etti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?