3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Aygül seçim turunda

Anavatan Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, seçim çalışmaları kapsamında Manisa’daki çeşitli sivil toplum örgütleri ve mahallelerde ziyaret turları atıyor.

Adaylığını ilan ettikten sonra Manisa’da en çok konuşulan isim olan Adil Aygül, çalışmalarına hız verdi. Daha önceden 1994-2004 yılları arasında 10 yıl belediye başkanlığı yapan Adil Aygül, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AK Parti’nin ardından ikinci olmuştu. Manisa’da birçok partinin adaylık teklifi götürdüğü Aygül, Anavatan Partisi’nden aday olduktan sonra sivil toplum kuruluşlarına ziyaret turları düzenliyor. Karaağaçlı beldesine ziyarette bulunan Aygül, ANAP’tan belediye başkan adayı olan Şerif Başkal’a başarılar diledi. Aygül ve beraberindekiler beldede büyük ilgi gördü.

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Turlarına devam eden Aygül, Barbaros mahallesine çıkarma yaptı. ANAP İl Başkan Vekili İsmail Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Ali Karan ve yöneticilerle birlikte vatandaşlarla buluşan Aygül, özellikle şehir içi taşımacılığı yapan minibüs şoförlerinin sorunlarını dinledi. Vatandaşların derdiyle dertlenecek bir yönetime ihtiyaç olduğunu dile getiren Aygül, “Bizde bu dirayet ve bakış açısı var. Sorunlarınızı yakinen takip ediyorum. Göreve geldiğimizde sizlerin daha iyi şartlarda çalışması için çözüm projelerimiz olacak. Kaplarımız size her zaman açık olacak.”dedi.

Vatandaşlarla da dertleşen Aygül, “Bize güvenenlerin başını eğdirmeyeceğiz. Dürüst bir belediyecilik anlayışıyla sizlerin sorunlarına merhem olacağız. Bunun için bize güvenmeniz yeterli. 10 yıl yatıklarımıza hepiniz şahitsiniz. Desteğinizi bekliyorum.”diye konuştu. Mahalleliden büyük ilgi göre Aygül tek tek herkesin elini sıkarak vatandaşlardan destek istedi.

Öte yandan Avcılar Derneği üyeleri Adil Aygül ziyaret ederek, seçimlerde başarılar diledi. Dernek Başkanı Gürsel Öz, dernek üyelerinin yaşadıkları sorunları Aygül’e aktardı. Adil Aygül, sorunlara çare üretmek için aday olduğunu belirterek, derneğe destek sözü verdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 17:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?