4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

'Aygül yol arkadaşım'

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı ve parti yöneticileri, 29 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaret turları kapsamında Ticaret Borsası'nın konuğu oldular.

Diğer siyasi partilerin belediye başkan adayları tarafından da gün boyu ziyaret edilen Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, Anavatan heyetini de makamında ağırladı.

Başkan Arif Koşar, sivil toplum kuruluşu olan Manisa Ticaret Borsası'na siyasi akınından memnun olduğunu söyledi. Adaylara seçim süresi boyunca soğukkanlı olmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Koşar, adaylarla ilgili yorumlarında Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı Adil Aygül'ü tecrübeli bulduğunu söyledi. Koşar, “Yol arkadaşım" diye tanımladığı Adil Aygül'e seçimlerde başarılar diledi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Yayman, kendisinin ve Adil Aygül'ün 25 yılı aşan bir dostluklarının olduğunu söyledi. Koşar, anısını da anlatarak, “1994 yılında Adil Aygül ilk belediye başkan adayı olduğunda eşim doğum yapacaktı. Beni direklerin üzerinden bayrak asarken indirip doğum evine götürdüler. Biz birbirimize hala çok bağlı kişileriz. Dostluğumuz asla bitmez ve eskimez. Benimde hala Anavatan Partisi'nde üyeliğim devam ediyor. Biz partinin kurucuları arasındayız. Kendisine girdiği bu yarışta tüm adaylara olduğunu gibi başarılar diliyorum” dedi. 

Adil Aygül de, sıcak karşılamadan ötürü Başkan Koşar'a teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?