4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aygül'den amatöre destek sözü

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkanı Adil Aygül, 10 yıllık başkanlığı döneminde amatör spora verdiği desteği, seçilmesi halinde yeni 15 spor sahası yaparak göstereceğini açıkladı.

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkanı Adil Aygül, meclis üyeliklerine aday olan ekibi ve parti yöneticileriyle birlikte yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın'ı ziyaret etti.

Amatör kulüplerinin yaşadığı sıkınıtların görüşüldüğü ziyarette başkan Aydın, mevcut amatör futbol takımlarının antrenman için saha bulamadıklarını, kullandıkları sahaların da kiralarının yüksek olduğunu, bazı takımların malzeme sıkıntısı çektiğini ileri sürdü.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için amatör sporun mutlaka destek ve teşvik edilmesi gerektiğine dikkat çeken Aydın, bu konuda ilgilileri göreve davet etti. Manisa'da 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde amatör spora büyük destek verdiğini, takımlara imkanlar ölçüsünde takımlara spor malzemesi yardımı yaptığını ve yeni spor tesisleri kazandırdığını hatırlatan Adil Aygül, 29 Mart seçimlerinde tekrar göreve geldiği taktirde yine amatör sporun yanında olmaya devam edeceğini ve en az 15 yeni spor tesisi kurmayı hedeflediğini açıkladı.

Aygül, "Amatör spora çok önem veriyoruz. Her mahalleye, gençlerin spor yapabileceği tesisler ve yeşil alanlar yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Adil Aygül ve ekibi daha sonra sırasıyla Mimarlar Odası Başkanı Can Mercül, Kahveciler Odası Başkanı Abdullah Uğursalan ve özel huzurevini ziyaret etti. Aygül ve partililer huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öperek onlarla sohbet etti. Yaşlılar tarafından sevgiyle kucaklanan Anavatanlılar daha sonra Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Akpınar, İnşaat Mühendisleri Odası Musa Aynuru ve Makine Mühendisleri Odası Hakkı Bayraktar'ı ziyaret ettiler. Aygül ziyaretleri sırasında çarşı esnafıyla da biraraya gelerek ayaküstü sıkıntılarını dinledi

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 13:10:49
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 13:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?