4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aygül'den Çanakkale lokması

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümü nedeniyle kentin dört ayrı noktasında seçmenlerine lokma dağıttı.

Alaybey Mahallesi, Barış Manço Meydanı, Horozköy semti ile kent merkezindeki Beyazfil binası önünde seçmenleriyle biraraya gelen Adil Aygül, İl genel ve belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra partilileriyle birlikte lokma kazanlarının başına geçerek lokma ikram ettiler. Lokmayla birlikte bal da dağıtan Aygül, seçmenlerinden yerel seçimlerde destek istedi.

Lokma almak için kuyruklarda bekleyen kalabalık zaman zaman tezahüratlar yaparak Aygül'ün yanında olduklarını göstermeye çalıştılar. Gördüğü ilgiden memnun olan Adil Aygül, "29 Mart yerel seçimleri için aday olduğum günden beri hiç boş durmadık. Sivil toplum kuruluşlarıyla başlayan ziyaret turlarımız mahallelerde devam ediyor. Bugün de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümü nedeniyle kentimizin dört ayrı noktasında halkımıza lokma dağıtıyoruz. Geçmişte verdiğimiz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gazilerimizle de övünüyoruz. Onları da her fırsatta ziyarete edip yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz." dedi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Aygül ve beraberindekiler Fatih Mahallesi'nde Romanlar Derneği'ne ziyarette bulundular. Derneğin başkanı Erdoğan Öz, Aygül'ü çiçekle karşıladı. Derneği aktif hale getirmeyi istediklerini, dernek binası için yer ve üyelerine iş konusunda destek isteyen Öz, Aygül'e seçimlerde başarılar diledi. Aygül, Bayındırlık Mahallesi'nde Ahmet Özay'ın evine de konuk oldu. Özay ailesi ve komşularyla biraraya gelen Aygül, mahallenin sorunlarını dinledi. Daha sonra Şehitler ve Alaybey mahallelerinde kahvehanaleri gezen Aygül, seçmenlerden destek istedi.

AYGÜL'ÜN SEÇİM AFİŞLERİNE SALDIRI
Bu arada Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül'ün kentin çeşitli noktalarında bulunan seçim afişlerine saldırılar yapıldı. Kesici aletlerle yırtılan afişlerin kendisini çekemeyen, azınlık bir grubun işi olduğunu öne süren Aygül, "Seçimlerde adil bir yarış olmasını arzu ederdim ama bu cesareti bulamayan birileri benim afişlerime saldırıyor. Her türlü saldırıya rağmen bizler dim dik, alnımızın akıyla seçimlere katılacağız ve halkımızın güvenoyuyla bu seçimi kazanacağız." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?