3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Aynı yerde 2 ayrı kaza!

Manisa’nın Turgutlu ilçesi E-96 Karayolu Erbiller kavşağında yaklaşık 10 dakika ara ile meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

İlk kaza saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Turgutlu’dan İzmir istikametine gitmekte olan Salih Karacaova yönetimindeki 45 N 0343 plakalı otomobil aynı istikamette seyretmekte olan Coşkun Yılmaz (48) yönetimindeki 54 TL 515 plakalı kamyona arkadan çarpması sonu takla atarak yolun karşı şeridine geçti. Kaza sonrası ters dönen araç içerisinde bulunan Salih Karacaova ve 5 yaşındaki oğlu Emre Karacaova yaralanarak yoldan geçen özel bir araç ile Turgutlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu ve müşahede altında tutulacakları öğrenildi. Kaza sonrası ters dönen otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

Aynı yerde meydana gelen ikinci trafik kazasında ise İzmir istikametinden Turgutlu şehir merkezine gitmekte olan İsmail Telek (23) yönetimindeki 45 SA 4822 plakalı motosiklet yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Mehmet Ertürk’e (66) çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü İsmail Telek ve Mehmet Ertürk ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 16:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?