5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bak şu komşunun yaptığına!

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNUN DÜKKANININ CAMLARINA MOTOR YAĞI DÖKTÜ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gerçekleşen ilginç olayda alt katta bulunan komşusuna kızan yaşlı adam sabaha karşı saat 05.00 sıralarında işyerinin camlarına motor yağı döktü. Yaşlı adam saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.

Turgutlu Yılmazlar Mahallesi 7 Eylül Yolu, 84 numaralı apartmanda oturan 83 yaşındaki R.Ö. ile zemin katta bulunan elektronik eşya tamir servisi sahibi Hikmet Tandoğan arasında iş yerinde bulunan duman giderici fanın gürültü ile çalıştığı gerekçesiyle geçtiğimiz aylarda tartışma yaşandığı öğrenildi. Bu tartışma sonrası iş yeri sahibine hakaret ettiği gerekçesi ile 2 bin TL para cezasına çarptırılan yaşlı adama ceza makbuzunun ulaşması ile birlikte R.Ö. çılgına döndü.

Sabaha karşı 05.00 sıralarında pijama ve yalın ayak ile komşusunun işyerinin önüne gelen R.Ö.'ün ilk olarak alarm olup olmadığını kontrol etmesinin ardından yanında getirdiği bir şişe içerisinde bulunan motor yağını işyerinin camlarına boşalttığı iddia edildi. Güvenlik kameralarından habersiz iş yerinin camlarını motor yağına bulayan R.Ö.'den şikayetçi olan işyeri sahibi Hikmet Tandoğan güvenlik kamerası görüntülerini de polis ekiplerine teslim etti.

Tandoğan, "Üst katta bulunan komşumuz baston ile otomobilimi hasara uğrattığı ve hakaret ettiği gerekçesi ile mahkemelik olduk. Sonuçlanan mahkemede kendisine 2 bin TL para cezası verildi. Daha önce iki kez işyerimin önüne motor yağı ve asit dökülmüştü ancak güvenlik kamerası olmadığı için bunu kimin yaptığını tespit edememiştim. Şimdi ise kimin yaptığı net olarak görüntülerden çıktı. Çok komik olan bu görüntüleri emniyet ekiplerine teslim ettim. Komşumdan tekrar şikayetçi oldum. Sabah işyerimize

geldiğimizde karşılaştığımız görüntü çok kötüydü uzun süre temizlik yapmak zorunda kaldık" şeklinde konuştu.

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNUN DÜKKANININ CAMLARINA MOTOR YAĞI DÖKTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 16:31:02
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 18:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?