4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bakan Başesgioğlu spor salonu açtı

Kırkağaç Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan 500 kişilik kapalı spor salonunun açılışını Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu yaptı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yapımına 2006 yılında başlanan, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın reklamı karşılığında 1 milyon TL’ye yaptırılan 500 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu tarafından hizmete açıldı.

Törene Manisa valisi Celalettin Güvenç, AK Pati Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Kaymakamı Aykut Pekmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Uyumaz, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz,İl Genel Sekreteri Serdar Bulut, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Bakan Başeskioğlu şunları söyledi: “Ülkemizin nadide şehirlerinden biri olan Kırkağaç’ta bu tesisi ülkemizin geleceği olan Türk gençliğimize emanet etmekten ve onların hizmetine sunmaktan büyük bir gurur duyuyorum. 500 kişilik kapalı spor salonu ve gençlik merkezinin yapılmasında emeği olan Gençlik Spor Genel Müdürlüğü teşkilatına, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına, Kırkağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına, yüklenici firmaya teşekkür ediyorum. Bu tesis basit bir spor salonu değildir. Burası internet kafe, gençlik merkezi ve çeşitli sportif faaliyetlerin yer aldığı bir kompleksdir. Tüm vatandaşlarımızın faydalanabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği bir alan haline gelen çok amaçlı bir salonumuz Kırkağaç’a hayırlı olsun.”

Tesisin açılış kurdelesini Bakan Başeskioğlu, Vali Celalettin Güvenç, milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber ve Kaymakam Aykut Pekmez birlikte kestiler. Bakan Başeskioğlu daha sonra basketbol potasına atış yaparak gösteri maçını başlattı. Ardından tesiste incelemelerde bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 16:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?