4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bakkal: Zor maç olacak

MANİSASPOR, GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Manisaspor, 2 günlük izinden sonra antrenmanlara başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde antrenman öncesi Galatasaray maçını ve Manisaspor'un durumunu değerlendiren teknik direktör Mesut Bakkal, "Kendi sahamızdaki Gaziantepspor mağlubiyetinin moral bozukluğunu atlatmamız gerekiyor. Kendi sahamızda 3-0'lık gibi bir mağlubiyetten sonra hiçbir şekilde mazeret üretmek niyetinde değilim ama yakaladığımız sayısız fırsat vardı. Gol pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendirebilseydik. Sonuç farklı olabilirdi ama sonucunda da tabeladaki skor geçerli olan skordur. İyi bir takımım var. Kaybettiğimiz puanlara baktığımızda çok şanssız ve talihsiz puanlar da aldığımız gözüküyor. Şuanda beklediğimiz puanın altında gözüküyoruz. Çünkü hedeflerimiz daha da farklıydı. Biz sezon başında beklentileri çok farklılaştırdık. Bu kadar başarı beklenmiyordu. Çıkışımız ile beraber insanların beklentileri oluştu. Biz de bu beklentilere içeride verdiğimiz puanlarla karşılık veremeyince tabi doğal olarak moral bozukluğu var. Profesyonel ligde kazanmak da var kaybetmek de. Galatasaray maçı zor bir maç. İstanbul'da oynayacağız. Ama bundan önce de biz Fenerbahçe ile oynadık, Trabzonspor ile oynadık. İyi de oynadığımız maçlardı. Yine bu maçı da kazanmak için oynayacağız. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah ortaya koydukları mücadeleyi sonuca da yansıtırız. İnsanları daha da mutlu ederiz" diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncularından Yiğit İncedemir de Gaziantepspor mağlubiyetinin geride kaldığını ifade ederek, "Önümüzdeki 4 maçı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde Galatasaray maçı var. Bu maçtan mutlaka puanla dönmeye çalışacağız" dedi.

MANİSASPOR, GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 14:01:05
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 23:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?