5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bakkal gitti Uygun geliyor!

MANİSASPOR'DA, BAKKAL'IN YERİNE UYGUN GELİYOR

Süper Lig'de başarısız sonuçlar alan Manisaspor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı yönetim Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası olağanüstü toplanarak Bakkal ile devam etmeme kararı aldı. Bakkal'ın yerine ise Manisaspor'un başına Bülent Uygun geliyor.

Manisaspor Yönetimi, Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Mesut Bakkal ile dün masaya oturarak yollarını ayırdı. Ligde üst üste başarısız sonuçlar alarak galibiyete hasret kalan Ege temsilcisinde Başkan Kenan Yaralı yönetiminde toplanan yönetim kurulu, Bakkal ile devam etmeme kararı aldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından siyah-beyazlı yönetim, takımın başına Bülent Uygun'u getirmeye hazırlanıyor. Bülent Uygun dışında Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan Kemal Özdeş de Manisaspor'un listesinde

yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Sivasspor'un başında büyük başarılara imza atan ve Beşiktaş'la girdiği şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar devam ettiren Bülent Uygun, Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmamıştı.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 18 karşılaşmada parlak bir dönem geçirmeyen Manisaspor, 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. 18 puanla düşme hattının hemen üstünde yer alan Ege ekibini dün Antrenör Kazım Akgün çalıştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 13:44:02
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 16:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?