4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Bakkal istifa sinyali verdi

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Bursaspor'a 2-0 mağlup olan Manisaspor'da bazı taraftarların maç esnasında kendisine küfrettiğini belirten Teknik Direktör Mesut Bakkal, görevi bırakabileceğini söyledi.

Manisaspor, kendi sahasında konuk ettiği Bursaspor'a son 10 dakikada yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrasında yaptığı açıklamada Manisaspor'un oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandığına dikkat çekerek, "Böyle bir rakibe karşı mücadele etmek kolay değil. Hem iyi savunma yapacaksınız hem de gol arayacaksınız. Bu nedenle Manisa'dan 3 puanla ayrılmak kolay olmadı. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri de oyuna olumlu yönde katkı sağladı. Sivas maçıyla başlayan ve Denizli maçıyla son bulacak olan 4 maçlık seride bu akşam 3'te 3 yaptık. 4'te 4 yapıp ligdeki yerimizi sağlamlaştıracağız. Oyuncularıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Manisaspor Teknik Direktör Mesut Bakkal ise kendisine küfredildiğini belirterek, "Kusura bakmayın çok sinirliyim. Sahada ezik oynasak kabul edeceğim. Pozisyon üretmeyen bir takım olsak kabul edeceğim. Bunun evveliyatını yerine getirmeyen bir takım olsak onu da kabul edeceğim. 90 dakika mücadele eden bir takım vardı sahada. Duran toptan yediğimiz bir golle geriye düştük, futbolda bu var. Ama ne takımım ne ben, ne de yönetim bunları hak ediyoruz.

Ciddi şekilde Manisa'da kalıp kalmamayı bu akşam düşüneceğim. Hiç kimse burada takımın emeğine, bu takımın sahada yaptıklarına veya kulübün yaptıklarına karşı böyle ucuz davranamaz. Ya herkes haddini bilecek ya da eğer varsa bizden daha iyi yapacak birisi gelecek yapacak. Hiç kimse burada anasına avratına gözüne baka baka küfredemez. Kötü oynarım kabul ederim. Üretmem, gol kaçırmam kabul ederim. Şimdi yönetimle konuşup ciddi şekilde kalmamayı bile düşünüyorum.

Bursapor'un 2.golünü kaydeden Turgay Bahadır ise Manisa'ya galibiyet için geldiklerini belirterek, "Çift forvetle sahaya çıktık. Hücum oynamaya çalıştık. Biraz zor oldu galibiyet ama son 10 dakikada gollerin gelmesi en çok bizi sevindirdi. Manisa zor ve çok iyi bir takım. Onları burada yenmek kolay değil. Başardık mutluyuz" dedi.

Bursaspor'un başarılı oyuncularından Volkan ise galibiyetin sürpriz olmadığını söyledi. Volkan, "Çünkü biz iyi takımız. Bursaspor bu yerleri hak ediyor. Biz inanıyorduk maç öncesinde kazanacağımıza. Yeter ki biz Bursaspor gibi oynayalım. Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 09:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?