5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bakkal mücadeleden memnun

MANİSASPOR- İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. maçında Manisaspor, sahasında konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "3 maçta bir galibiyet ve iki beraberlikle yolumuza devam ediyoruz. Önemli olan tabi bir üst tura çıkmak. Bugün yenseydik büyük ölçüde çeyrek finali garantiliyorduk. İki takım açısından da iyi maç oldu. Bizim pozisyonlarımız daha net, daha fazlaydı. Şu anda 5 puanla lider durumdayız. Kupada gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Ben oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Geçen kadromdan 10 kişi değişik oynadık, çünkü hepsinin hazır olması gerekiyordu. Konya Şekerspor maçımız var. Bunu da oynayıp lige başlayacağız." dedi.

Transferle ilgili bir soruya ise Bakkal, "Bize faydalı iyi adam bulduğumuz zaman alacağız" cevabını verdi.

Manisaspor'un yeni transferlerinden Limeira da, "Zor bir maçtı, öne geçebilmek için şanslar da yakaladık ama değerlendiremedik. Özellikle Manisaspor'da ilk maçım olması sebebiyle bu karşılaşma önemliydi. Yeni gelen diğer arkaşlarla birlikte birbirimizi daha iyi tanımamız açısından önemli bir maç oldu" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Kupaya Konya Şekerspor galibiyetiyle başladık ama oyun iyi değildi. Bugün daha iyi bir maç oldu. Her iki taraf da kazanabilirdi, berabere de bitebilirdi. Sonuçta berabere bitti ancak yarış devam ediyor. Yapılan mücadeleden dolayı her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Deplasmanda puan, puandır. Beşiktaş maçını da Cumartesi günü kazanırsak büyük bir takımı da kupanın dışında bırakmış olacağız, belki Manisa'yla beraber çıkmış olacağız. Bunun için uğraşacağız, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" dedi.

İstanbul ekibinin futbolcusu Serhat Gülpınar da, "Maç genelde mücadele şeklinde geçti. Biz burdan en azından 1 puan alıp kupadaki iddiamızı devam ettirmek istiyorduk bunu da başardık. İki maçımız var. Bunlardan da en az 4 puan alıp gruptan çıkmak istiyoruz. Gayet centilmence bir mücadele oldu. Manisaspor'u da arkadaşlarımı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

MANİSASPOR- İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 20:23:04
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 23:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?