7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Bakkallar iftar yemeğinde buluştu

Manisa Bakkallar Odası, üyelerine iftar yemeği verdi. Teras 2 restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Bülent Kar, Vali Yardımcıları, oda başkanları ve üyeler katıldı.

Bin 500’e yakın ortakla sahip oldukları şirketlerinde, Tekel maddelerinin yanı sıra temel gıda maddelerini belli orandaki kar payı ile satarak piyasada şekerin ve benzeri ürünlerin fiyatlarının artmamasını sağladıklarını, piyasadaki fiyat artışlarını önlediklerini belirten Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, "Mahallenin muhtarı, bazen bekçisi, bazen de bankası olan bu üyelerimizi büyük marketler karşısında rekabet etme şansını oluşturduğumuz şirketle sağlıyoruz. Özellikle raflarımızda her ürünü bulundurmak amacıyla tüm tekel ürünlerini, şeker, içecek gibi bazı temel maddeleri toptan mal satan şirketimizle üyelerimize tedarik ederek mahallede, sokakta, caddede bu arkadaşlarımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz" dedi.
İki günde tüm üyelerini iftar yemeğine alarak onları motive etmeye çalıştıklarını ifade eden Ünlübaş, Belediye Başkanı Bülent Kar’dan, Bakkallar Odası’nın oluşturduğu şirket için kalıcı bir yer bulunmasını istedi.

manisa
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2004 Salı 09:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?