5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bakşi gazetecilerle buluştu

BAKŞİ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Muradiye yerleşkesi üzerindeki bir kafede gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Manisa Milletvekili 6. Sıra adayı Sait Han Bakşi, 2011 seçimlerinin demokrasi şenliği havasında geçmesinde beklediklerini ifade etti.

2011 genel seçimleri sonrasında Türkiye’yi güzel günlerin beklediğini, ancak seçim sürecinde ülkenin çeşitli yerlerinde zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşanabildiğini belirten Bakşi, demokrasiyi herkesin hazmetmesi gerektiğini söyledi. Bakşi, “Demokrasilerde hazmetme duygusu önemli bir aşamadır. Büyük Türkiye idealiyle hareket eden AK Parti’nin milletvekili adayları olarak bu seçimlerin ülkemize birlik, beraberlik ve huzur getirmesini arzu ediyoruz” dedi.

AK Parti’nin Manisa’daki seçim çalışmalarını da değerlendiren Bakşi, şöyle konuştu: “Siyasi partiler içinde sahada sadece AK Parti’nin sahada olduğu görülüyor. Gittiğim, ziyaret ettiğim yerlerde diğer siyasi partileri görmüyorum desem yeri var. Bize karşı halkımızın büyük teveccühleri var. AK Parti bu seçimlerden sonra da yine tek başına iktidara gelecek ve o arzu ettiğimiz sivil anayasayı yapacaktır. Bu sayede ileri demokrasiye ulaşacağız. Bununla beraber güçlü topluma, büyük ekonomiye, yaşanabilir çevre ve marka şehirlere ulaşacağız. Bunları tamamladıktan sonra da bu kompozisyonun ana çatısı lider ülke Türkiye olacaktır.”

Bakşi bir gazetecinin Manisa’da kimliği belirsiz kişiler tarafından CHP’nin seçim bürosuna ve AK Parti’nin de seçim arabasına saldırılar yapıldığını hatırlatması üzerine de antidemokratik hiçbir yolu kesinlikle tasvip etmediklerini ve yapılan saldırıları kınadıklarını belirtti. Bakşi şöyle devam etti: “Siyaset aziz milletimizin teveccühünü gerektiren bir mercidir. Herkesin istediği siyasi görüşü temsil etme ve ona destek verme hakkına sahiptir. Hiç kimse siz şu partiye oy veriyorsunuz, o nedenle buraya giremezsiniz gibi bir davranış içinde bulunamaz. Bu hiç kimse için bir hak olmaz. Bu ülkede demokrasi vardır. Demokrasi işliyor ve işleyecektir. Buna hiç kimse böyle bir yanlış içinde yaklaşamaz. Buna biz hoşgörü ile bakamayız. Bu saldırıları yapanları kınıyoruz. Demokrasi kültürünü hazmetmemiz lazım. Çıkarsınız fikrinizi söylersiniz. Kimsenin de size niçin bu görüşleri benimsiyorsunuz, niçin bunları anlatıyorsunuz deme hakkına da sahip değildir. Bu ülkenin anayasal şartlarında davranmak zorundayız, bu bir şarttır.”

Bakşi’ye konuşmasının ardından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Gazetecilerle birlikte pasta kesen Bakşi, katılan gazetecilere teşekkür etti. Sait Han Bakşi son olarak kendi adına bastırdığı AK Parti sembolü ampulleri tanıttı.

BAKŞİ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU
BAKŞİ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU
BAKŞİ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 17:33:04
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 20:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?