5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bakşi seçim bürosu açtı!

MANİSA'DA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI

AK Parti Manisa 6. sıra Milletvekili Adayı Sait Han Bakşi Seçim İrtibat Bürosu törenle açıldı.

Yarhasanlar Mahallesi üzerinde AK Parti Manisa 6. sıra Milletvekili Adayı Sait Han Bakşi adına hizmete giren büronun açılışına, AK Parti 5. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, partililer ve birçok vatandaş katıldı. Açılışta konuşan AK Parti 5.sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, "Meclisin duvarında 'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir' yazıyor ama; oy veriyordunuz, hakimiyet ya bazı

sermayedarların, ya statükocuların veya cuntacıların oluyordu. İlk defa millet; 'Sandığa gideriz, oy veririz ama Türkiye'yi de biz yönetiriz' dedi. Deniz Baykal ise şöyle konuştu 'Ya savaş kazanırsınız yada darbe yaparsınız.' ama milletin gücünü bilmiyordu. Biz savaş kazanmak da istemiyorduk, darbe yapmak da istemiyorduk. Darbeciler şimdi Silivri'de, sandıktan halkın beyaz oylarıyla çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ve şimdi halkın huzurunda. Elleri temiz, yüzleri temiz, alınları temiz insanlar olarak*" dedi.

Manisa'nın Güneydoğu Anadolu'dan, Doğu Anadolu'dan, İç Anadolu'dan Karadeniz'den göç aldığını belirten Özdağ, "Manisa bin yıllık tarihin yoğurduğu, şehzadeler diyarı, kardeş şehir. Burada hiç ayrım yok, burada sağcı-solcu, burada Alevi-Sünni, Türk-Kürt yok ayrımı yok, burada Anadolu var, Türkiye var, barış var. Asla ayrımcılık yok! Biz bölücülüğe karşıyız, biz ırkçılığa karşıyız, yaşasın Türkiye diyoruz, yaşasın demokrasi diyoruz, yaşasın Anadolu'da yaşayan 75 milyonun kardeşliği diyoruz. Türkiye'de

yaşayan herkese kucak açtık. Bir ve beraber olacağız, Türkiye'yi büyüteceğiz, yeni bir anayasa yapacağız. Bir daha birileri darbe yapamayacak, askerlerin, yani cuntacıların siviller üzerindeki vesayetini kaldıracağız. Devletin dini otoritenin üzerinde olmasına dur diyeceğiz, her türlü fikrin rahatça ifade edilebilmesini sağlayacağız. Artık Türkiye'de kan akmayacak, terörü minimize edeceğiz, 500 milyar Dolar paramız sokağa gitmeyecek, herkesin cebine gidecek. Yaşasın Türkiye! Yaşasın demokrasi! Yaşasın AK Parti!" ifadelerini kullandı.

"İSTİKRARIN KIYMETİNİ BİLELİM"

Tek başına iktidar dönemlerinde Türkiye için her zaman ekonominin büyüdüğü, ülkenin kalkındığı dönemler olduğunu dile getiren Sait Han Bakşi, "Koalisyon dönemleri ekonomik ve siyasi krizlerin yaşandığı kazanımların heba edildiği dönemler olmuştur. İstikrarın kıymetini bilelim, çünkü siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde Türkiye ayakları yere sağlam basan geleceğe umutla bakan bir Türkiye olmalıdır. Bunun için diyoruz ki; bizim hedefimiz, ileri demokrasi, bizim hedefimiz güçlü toplum. Türkiye'nin yeni bir anayasaya demokratik, özgürlükçü katılımcı günün gereklerine uygun bir anayasaya ihtiyaç duyduğu herkesin ortak fikridir. Türkiye'yi vesayetten, müdahalelerden arındıracak, ülkemizin ufkunu açacak, ekonomiyi, dış politikayı, demokrasiyi ve özgürlükleri destekleyecek bir anayasayı gündemimize alıyoruz" diye konuştu.

CHP'yi de eleştiren Bakşi, "Bu milletin tarihinden uzak, bu milletin mukaredatından uzak olanlar hata üzerine hata yaparak, gerçek kimliklerini ele vermektedirler. İşte CHP'liler bugün bu zihniyet Cuma namazını kazaya bırakılmasından söz ediyor. 'Her nefis ölümü tadacaktır' ayetinden hiç sıkılmadan söylüyor. Sizlere soruyorum; bu siyasilerin bu milletten haberi olabilir mi? Biz hiçbir zaman milletimizin milli ve manevi değerlerini hafife almadık. Biz etnik ayrımcılık yapmadık, biz bölgesel milliyetçiliği, dini ayrımcılığı reddettik, biz 74 milyonu sevdik, seviyoruz ve sevmeye devam edeceğiz" dedi.

ÖZDAĞ'DAN ÜLKÜCÜLERE YAKIN MARKAJ

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, eski MHP yöneticisi Muzaffer Necat'ı iş yerinde ziyaret edip destek istedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ seçim çalışmaları kapsamında her gün binlerce vatandaşın elini sıkıyor, destek istiyor. Özdağ son olarak bir dönem MHP teşkilatıyla sorunlar yaşayan ve uğradığı saldırı sonucu hastanelik olan Muzaffer Necat'ı İbrahim Gökçem Bulvarı üzerindeki işyerinde ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli'nin de hazır bulunduğu ziyarette parti çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özdağ, seçimlerde destek istedi.

MANİSA'DA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI
MANİSA'DA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI
MANİSA'DA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI
MANİSA'DA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 19:46:04
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 23:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?