30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Balaban'dan adaylık başvurusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayla adaylarından Semih Balaban kalabalık bir partili topluluğunun katılımıyla adaylık başvurunu resmen yaptı.


CHP Merkez İlçe Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Cahit Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal, eski Merkez İlçe Başkanı Hüdai Fazlılar, CHP Manisa Belediye Başkan aday adayı Semih Balaban ve çok sayıda partili katıldı.


KİMSE KIRILMASIN
Toplantıda ilk konuşmayı CHP İl Başkanı Cahit Kaplan yaptı. Yerel seçimlerde CHP’nin herkesi kucaklayacağını dile getiren Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü: “Semih Balaban bilgi birikimine ve karakterine güvendiğimiz bir isim. Diğer adaylarımız da öyle. Şuan da Kadri Kocabaş ve Özgür Özel de aday adayları arsında. Kim seçilirse seçilsin kırgınlık olmasın. CHP’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Ocak ayının 15’ine kadar adayımızın ismi kesinleşecek. En iyi adayla Manisa’da AKP iktidarına son vereceğiz.”


CHP Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal ise Semih Balaban’ın aday olması için teşkilattan yüzlerce dilekçenin genel merkeze gönderildiğine dikkat çekerek, “Şuanda adaylık için ilk resmi başvuruyu Semih bey yaptı. Salı gününe kadar diğer aday adayları da başvurularını yapacaklar. El ele vererek CHP’yi bu seçimlerde birinci parti yapacağız.”dedi.


Semih Balaban ise herkesin ortak düşüncesinin AK Parti’den kurtulmak olduğunu söyledi. Seçimlerde kim aday olursa olsun kırgınlık olmayacağının altını çizen Balaban, “CHP çatısı altında herkes birleşiyor. Benim aday olup olmamam önemli değil. Önemli olan CHP’nin kazanmasıdır. İmzalı dilekçeler hazırlayarak genel merkeze göndererek bana destek olan herkese teşekkür ederim.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Semih Balaban adaylık başvuru dosyasını alkışlar eşliğinde CHP Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal’a teslim etti.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 19:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?