30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Banas'a veda yemeği

2004 yılında Manisa'nın Salihli ilçesine atanan ve aradan geçen 4 yılda başta MOBESE sistemi olmak üzere bir çok projeyi başarıyla hayata geçiren İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Banas'ın Manisa'ya tayini çıktı.


Salihli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Banas için mesai arkadaşları Yeşilev Restaurant'ta veda yemeği düzenledi. Yemekte konuşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız, “Duyguların, kelimelerin önüne geçmek ve böyle bir anda konuşmak oldukça zor. 4 yıldır birlikte çalıştığım ve çalışmaktan haz duyduğum, kalplerde ve zihinlerde iz bırakan müdürümün memuriyetin cilvesi olan tayin nedeniyle aramızdan ayrılacak. Kendisine ve değerli ailesine hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.


İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Banas ise, “4 yıldır yardımcım olarak görev yapan Kemal Yıldız'a teşekkür ediyorum. Salihli'ye bir şeyler verebildiysem ve benden bir şeyler öğrendiyseniz ne mutlu bana. Görevim boyunca tek gayem teşkilatımda görev yapan amirinden, teknisyenine kadar hiç kimsenin burnunun bile kanamaması beni çok mutlu etti. Bütün teşkilatım bana göstermiş olduğu sevgi, saygı ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Salihli Emniyet Teşkilatı adına Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız tarafından Abdullah Banas'a çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?