5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Baraj sefası ölümle bitti

BARAJ GÖLÜNDE BOĞULMA

Manisa'nın Salihli ilçesinde serinlemek için Demirköprü Barajı Gölü'ne giren 2 kardeşten 1'i boğularak hayatını kaybederken, diğeri hastanede tedavi altına alındı.

Salihli ilçesine bağlı Delibaşlı köyünde ikamet eden ve dün akşam üstü saat 17.00 sıralarında balık tutmak için eski Sindel Köyü İçmeler mevkiine gelen baba Feridun Kantar ve oğulları Ferhat(14) ile Ferdi Kantar bir süre sonra sıcaktan bunaldı. Ferhat ve Ferdi isimli 2 kardeş can yeleklerini giyerek suya girdiler.

Bir süre sonra abisi Ferdi Kantar'ın suda boğulduğunu gören Ferhat Kantar babası Feridun Kantar'a seslendi. Çocuğunun boğulduğunu gören baba Feridun Kantar suya girerek Ferdi adlı oğlunu kurtardı ancak diğer oğlu Ferhat Kantar'ın sudan çıkmadığını fark etti. Baba Feridun Kantar tüm aramalara rağmen oğlu Ferhat'ı bulamadı. Bunun üzerine olay yerine gelen Manisa İl Afet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekipleri gece saat 22.00'ye kadar arama çalışması yaptı. Havanın kararması ve yağışlı olması sebebiyle aramaya ara verildi. Sabahın erken saatlerinde tekrar olay yerine gelen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz altı polisleri Ferhat Kantar'ın cansız bedenini sudan çıkardı. Ferhat Kantar'ın cenazesi Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 13:48:04
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 18:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?