4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Başakan Kar'ın mahalle ziyaretleri

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, mahalle ziyaretleri kapsamında bu hafta Atatürk Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltıya, Başkan Kar'ın yanı sıra Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılınç, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mehmet Taşdemir, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Şenol Göçmen ve mahalle sekinleri katıldı. Atatürk Mahalle Muhtarı Bedri Kılınç yaptığı konuşmada, "Başkanımızdan diğer mahallelere yaptığı hizmetleri bizim mahallemizde de yapmasını istiyoruz. İnşallah bugünden itibaren başkanımız bizim mahallemize de gereken önemi gösterir. Şimdiden yapacağı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Bakanı Bülent Kar, "Biz göreve geleli 21 ay gibi zaman oldu. Bu süre zarfında belediye olarak mahalle mahalle dolaşarak sıkıntıların neler olduğuna bakıyoruz. Bizler bu ziyaretleri yeniden göreve seçilmek için değil, arkamızda eser bırakmak için çalışıyoruz. Şuana kadar bütün mahalleleri dolaşma imkanı bulduk. Yol, çocuklarımızın oyun parkları, mahallelerin temizliği gibi olması gereken hizmetleri tespit ediyor ve bir çok sıkıntıları gidermek istiyoruz. Bazıları tartışıyor; 'Üniversite olsun, sanayi olsun' diye ama önce Manisa şehir olsun. Şimdi sizlere soruyorum, canlı hayvan pazarı ve mezbaha ile kamyon tır garajı olmayan bir şehir olur mu? Biz bunları şimdi yapıp Manisa'mızı güzel bir şehir yapmak istiyoruz" diye konuştu.

2005 yılında 30 tane çocuk oyun parkı yaptıklarını, 2006 yılında da eksikleri tespit edip 30'a yakın çocuk parkı daha yapmak istediklerini ifade eden Başkan Kar, "Manisa'nın problemleri çok. Bizler bu problemlerden kurtulmak için çalışmalarımızı hızlandırarak sürdürüyoruz" diyerek vatandaşlardan sabretmelerini istedi. Başkan Kar son olarak, örnek gösterilen Sivas, Konya gibi illerin yanı sıra Manisa'nın da diğer illere örnek gösterilmesi için gayret ettiklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 16:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?