4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Başarı ödülsüz bırakılmadı

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü 2008-2009 öğretim yılında çeşitli sportif faaliyetlerde başarılı olan öğrencilere kupa ve ödül verildi.

Tören Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Salihli Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy verdi. Başarılı öğrencilerin tek tek elini sıkan Aziz Ersoy, kupayı verdikten sonra onları birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

Küçük Kızlar Hentbol Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Turgutlu Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu öğrencilerine ise Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selim Kurt ödüllerini verdi. Küçükler Danone Futbol Turnuvası’nda Türkiye üçüncüsü olmayı başaran Salihli Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ödüllerini Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık’tan aldılar.

Törende judo müsabakalarında çeşitli kilolarda birinci, ikinci ve üçüncü olan Manisalı öğrencilere de çeyrek altın hediye edildi. Törenin ardından başarılı öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy ve yöneticilerle birlikte günün anısına fotoğraf çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 16:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?