30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Başarılı öğrencilere sanayicilerden ödül

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda (ÖSS) Sözelde 390 puanla Türkiye 1.si olan Ramazan Türk'ü Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.


Sardes Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Talat Zurnacı, "Odamız, başarılı olan öğrencilerin ödüllendirilmesini prensip edinmiştir. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu öğrenciye sahip çıkmaya devam edeceğiz. Öğrencimize 9 ay boyunca burs vereceğiz" dedi.


Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda (ÖSS) sözelde 390 puanla Türkiye 1.si olan ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilen Ramazan Türk ise oda yönetimine teşekkür ederek, "İyi bir çalışma sonrasında girdiğim sınavdan başarılı bir sonuçla çıktım ve Türkiye derecesi elde ettim. Bu zorlu yarışta derece yapmak çok güzel bir duygu. Arkadaşlarımda iyi bir çalışma temposu sergiledi fakat derece yapamadılar. Onlarında sınavlarının en iyi şekilde sonuçlanmasını isterdim. Doğduğum, büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için çalışacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 19:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?