5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Başarılı polislere ödül

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OCAK VE ŞUBAT AYI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi, Ocak-Şubat ayları performans değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Görevlerinde üstün hizmet gösteren polis memurları ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Gediz Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Ocak ve Şubat ayında toplam 13 bin 608 sorgulama, 621 olaya müdahale ve 731 şahıs hakkında işlem yapıldığını belirterek ayrıca 'Öğrencimi İzliyorum' projesi kapsamında 31 iş yerine işlem yapıldığını, 250 öğrenci haklarında düzenlenen tutanakları okullara gönderildiğini söyledi. Aydemir, "Önleyici hizmetler görevini yürütürken öncelikle Manisalılara verdiğimiz bu hizmet için karşılığında kamuoyundan bize gelen desteği sizlerle paylaşmayı bir görev kabul ediyorum. Devletin verdiği akaryakıtın bedava gitmediğini gösteriyoruz. Vatandaşın verdiği vergilerle verilen bu akaryakıt vatandaşa hizmet olarak gidiyor. Bunun da mutluluğunu polis olarak yaşıyoruz. Hep birlikte bir ekip ruhuyla Manisalılara hizmet etmek, ülkemize hizmet etmek, biz polislerin temel amacıdır. Yaptığı özverili çalışmalardan dolayı bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. " dedi

. Vatandaşların yardımları olduğu sürece görevlerinde daha başarılı olacaklarına kaydeden Aydemir, "Yeter ki Manisalılar bize destek olsun. Bizim elimiz kolumuz olan 155 polis telefonuna gelen ihbarlar 4 yıllık bir süreçte 5 binlerden 40 binlere yükseldi. Bu sizin olaylara çok kısa zamanda intikaliniz ve vatandaşın talebine uygun görev yapmamızdan oldu. Toplumun desteğini aldığımız sürece biz sokakta daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Yoksa kendi gördüğümüzü yakalamaya çalışırsak iki gözün gördüğü kadarıyla yetiniriz. Fazla mesafe kat edemeyiz. Ama vatandaşlarımızın yardımları olduğu sürece görev yaptığımız ilimizde her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Gösterdikleri üstün performans sebebi ile ödül almaya hak kazanan polis memurlarını kutlayan Aydemir, “Bütün arkadaşlarımız ekip çalışması ile görevlerini yerine getiriyorlar. Ancak özendirme olsun diye yaptığımız küçük bir uygulama ile olaylara biraz daha fazla müdahale eden arkadaşlarımızı onure etmek için performans değerlendirmesini yaptık. ”dedi.

Konuşmaların ardından Ocak ve Şubat ayında üstün performans gösteren, Vedat Gencer, Aylin Kaya, Muzaffer Erbaş, Gülhan Özdemir, Birol Doğan, Ercan Sağlamoğlu, İbrahim Çiçek, Nazmi Turan, Ali Demirtaş ve Ramadan Işık, Rafet Tabak, Aydın Kaya, Fatih Çelik'e İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir birer altın hediye etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OCAK VE ŞUBAT AYI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OCAK VE ŞUBAT AYI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 16:21:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 17:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?