5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Başarılı polislere ödül

BAŞARILI POLİS MEMURLARINA ÖDÜL

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Mart- Nisan ayları performans değerlendirme brifinginde, üstün performans gösteren polis memurları ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Gediz Hizmet Binası'nda ödül töreni öncesinde brifing alan İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, "2010 yılı Mart ayında toplam bin 325 araç sorgulaması yapılmış ve 25 hacizli yakalamalı araç ile 10 çalıntı araç yakalanarak şüpheliler hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır. 2010 yılı Nisan ayında toplam 4 bin 681 kişi kimlik sorgulaması yapılmış ve çeşitli suçlardan aranan 33 şahıs yakalanmıştır. 2010 yılı Nisan ayında toplam bin 293 araç sorgulaması yapılmış ve 28 hacizli yakalamalı araç ile 6 çalıntı araç yakalanarak şüpheliler hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır. 2010 yılı Nisan ayı içerisinde toplam 313 olaya müdahale edilerek, 440 kişi hakkında müdahil oldukları olaylar hakkında gerekli yasal işlem yapılmak üzere ilgili birimlerde teslimi yapılmıştır. 2010 yılı itibariyle uygulamaya başlanılan "Öğrencimi İzliyorum Projesi" kapsamında Mart ayı içinde, 16 lise ve dengi okuldan 67 öğrenci, 25 İlköğretim Okulundan 85 öğrencisi ders saatleri içinde internet veya oyun salonlarında bulundukları tespit edilmiş, ders saatinde işyerinde öğrenci bulunduran 19 işyeri hakkında gerekli işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edilerek ilgili birimlere gönderilmiştir.”diye konuştu.

Özellikle yazın sıcakların başladığı bu günlerde park ve bahçelerin aydınlatılması konusunda ilgili kurumları çağrıda bulunan Aydemir, aydınlatıldığı takdirde denetimlerinin daha kolay olacağını ifade etti. Aydemir, “Karanlıkları aydınlattığımız sürece sokakları daha iyi görürüz. Özellikle yaz ayının gelmesiyle, park ve bahçelerin daha aydınlık olması için ilgili kurumlara yazı yazdık. Karanlıkta görevli arkadaşlarımız zorluk çekmektedir. Özellikle umumi açık yerlerin aydınlatılması kamunun istifadesine sunulduğunda bizlerin denetim açısından çok rahat etmesine yol açmaktadır. İlgili kurumların buraların aydınlatılmasında gerekli hassasiyeti gösterirlerse bize çok daha kolay olur. O kolaylıkla denetimi daha iyi yaparız.”dedi.

POLİS MEMURLARINA ÖDÜLLERİNİ ALDI

Göstermiş oldukları üstün performans sebebi ile ödül almaya hak kazanan polis memurlarını kutlayan Aydemir, “Bütün arkadaşların ekip çalışmasının getirdiği bu başarıyı ayırt etmiyoruz. Ancak özendirme olsun diye yaptığımız küçük bir uygulama ile olaylara biraz daha fazla müdahale eden arkadaşlarımızı onure etmek için performans değerlendirmesini yaptık.”şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Mart ve Nisan ayında performans ödülünü kazanan polis memurları, Ali Demirtaş, Ramadan Işık, Aydın Kaya, Abdulkadir Polat, Gülhan Özdemir, Murat Akıncı, Murat Haskılıç, Alphan Kayaoğlu, Muzaffer Erbaş, Gültekin Söylemez, Mehmet Acvı, Ömer Çiftçi, Abidin Kural, Hüseyin Şahna, Salih Şengül, Osman Deniz ve Kenan Kahraman'a ödüllerini İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir verdi.

BAŞARILI POLİS MEMURLARINA ÖDÜL
BAŞARILI POLİS MEMURLARINA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 18:13:01
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 00:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?