30
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Başbakan haftasonu Manisa'da

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta sonunu İzmir ve Manisa'da geçirecek, parti teşkilatını sandıklara sahip çıkmaları konusunda uyaracak, Vestel City'de beş fabrika açacak, Çevre Yolu'nda test sürüşü yapacak ve VOB'un 2'inci kuruluş yıldönümü kutlamasına katılacak.

Başbakan, 2 Şubat Cuma akşamı Ata uçağı ile İzmir'e gelecek ve Karşıyaka Spor Salonu'nda çoğunluğu sandık sorumlularından oluşan 7 bin 500 partiliye seçim taktiği verecek.

Başbakan Erdoğan, 3 Şubat Cumartesi günü helikopterle Manisa'ya gidecek, saat 11.00'de partisinin il teşkilatı tarafından 5 bin kişilik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşacak. Baybakan saat 13.00'te Vestel City'de iki buzdolabı fabrikası, laptop, LCD ve TFT televizyon, fırın ve bulaşık makinası fabrikalarını hizmete sokacak. Fabrikayı gezip öğle yemeği yiyecek olan Erdoğan, saat 15.30'da TOKİ'nin yaptığı 2'inci etap 559 konutun anahtarını teslim edecek, 24 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, kafeterya, cami ve şadırvan açacak, doğalgaz dağıtım törenine katılacak.

Programa göre Başbakan saat 16.45'te helikopterle İzmir'e dönecek, kaldığı Crowne Plaza'da Vadeli İşlemler ve Obsiyon Borsası'nın (VOB) 2'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle işadamları, bilimadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve finans çevrelerinin katılımıyla düzenlenen 300 kişilik akşam yemeğine katılacak.

Başbakan Erdoğan, 4 Şubat Pazar günü de Behçet Uz Çocuk Hastanesi ek binasını açacak. Erdoğan, hastane açılışından sonra video konferansla eski Sümerbank Fabrikası'nda yapılacak olan içinde 24 derslikli beş ilköğretim okulu ve bir anaokulunun yer alacağı Nevvar- Salih İşgören Eğitim Kampusu'nun temelini atacak. Açılışa Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de katılacak. Başbakan daha sonra Girne Kavşağı'nda Çevre Yolu'nun 11 kilometrelik bölümünü açıp, test sürüşü yapacak.

Erdoğan, saat 14.15'te Aliağa Petkim'de Katı Atık Yakma Tesisi'ni hizmete açacak, saat 16. 30'da Aliağa Demokrasi Meydanı'nda AKP'li Aliağa Belediyesi'nin hizmetleri olan parkları, plajları, bulvar ve kavşakların açılışını yapacak. Başbakan akşam saatlerinde Ata uçağı ile İzmir'den ayrılacak.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 13:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?