3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Başesgioğlu'na Manisaspor forması

Manisa'ya gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Manisaspor'u ziyaretinde "Alt yapı projelerine gereken mali yardımı yapmaya hazırız" dedi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Belediye Başkanı Bülent Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa Milletvekili Recai Berber, İl Başkanı Mustafa Uyumaz ve bakanlığına bağlı üst düzey müdürlerle birlikte Manisaspor tesislerini ziyaret etti. Başkan Kenan Yaralı da, Bakan Başesgioğlu'na Manisaspor forması hediye etti. Profesyonel kulübün tesislerini gezen ve futbolculara "merhaba" diyen Başesgioğlu, hem Süper Lig hem de Bank Asya Ligi'nde en centilmen takımlardan biri olan Manisaspor'u yeniden Süper Lig'de görmek istediklerini belirtti.

Belediyeden 29 yıllığına Manisaspor'a tahsis edilen TOKİ- 2 konut alanındaki spor tesislerine yapılacak Manisaspor Sosyal ve Kamp Merkezi ile futbol okulu tesisleri için hazırlanan projeyi Bakan'a sunan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, "Bu projeyi başlatıyoruz. Federasyonumuza projeyi ilettik. Burası Türk futbolu için önemli bir alt yapı hizmeti olacak. Bakanlığınıza bağlı Spor Toto teşkilatından bu projemize mali destek bekliyoruz" dedi.

GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da, güzel bir proje hazırlandığını belirterek şöyle karşılık verdi: "Alt yapı Türk futbolu için çok önemli. Bakanlık olarak alt yapı projelerine gereken desteği veriyoruz. Siz bu projenizi başlatın, biz bakarız ve size gereken destek gelecektir."

Daha sonra AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Kırkağaç ve Kula ilçelerine bazı spor tesislerinin açılış törenlerine katılmak üzere gitti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?