5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Başkan Ergün pilav dağıttı

BAŞKAN ERGÜN, ESNAFLA BİRLİKTE PİLAV DAĞITTI

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Utku Mahallesi Çimentepe Caddesi esnafının Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği pilav dağıtım törenine katıldı.

Pilav dağıtımına MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akal ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Pilav tenceresinin başına geçen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada hem vatandaşlarla sohbet etti, hem de pilav dağıttı. Esnafa hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Pilav dağıtımınızın bereketli olmasını, işlerinizin bol kazançlı geçmesini diliyorum. Bizler çalışmalarımızı Manisa’ya güzel hizmetler sunmak noktasında sürdürüyoruz. Hep birlikte el ele vererek, güzel şeyler başaracağımızı düşünüyorum. Bu duygularla birlikte nice bir yıllara dileklerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dağıtılan pilavdan da tattı. Çimentepe Caddesi esnafıyla bir süre sohbet eden Başkan Ergün, Manisa’ya hizmet noktasında halkın nabzını tutmak için bu tür etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çekti.

BAŞKAN ERGÜN, ESNAFLA BİRLİKTE PİLAV DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 19:28:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 01:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?