5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Başkan Ergün'den gazetecilere yemek

BAŞKAN ERGÜN'DEN GAZETECİLERE KUTLAMA YEMEĞİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak akşam yemeği verdi.

Bozyaka Restoran'da düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve çok sayıda gazeteci katıldı. Gazetecilerin Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Ergün, "Böyle bir gecede sizlerle beraber olmak bizi çok mutlu etti. Sizlerin ne zorluklarda ne meşaketli ortamlarda çalıştığınızı biliyoruz. Geçmişte Manisaspor başkanlığı görevi yaparken gazeteci arkadaşlarımız ile çok güzel günlerimiz geçti. Gazetecilik gerçekten zaman mekan dinlemeden büyük bir meşakkat ile özveri ile yapılan bir iş. O açıdan sizleri bir kez daha böylesine bir görevi yerine getirdiğiniz için tebrik ediyorum." dedi.

Yerel basının önemini anlatan Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel de, "Türkiye geneline baktığımızda ne yazık ki İstanbul medyası ticarette, ekonomide biraz daha ön planda duruyor. Karadeniz'de, Trakya'da, Marmara'da, Doğu'da, Güney Doğu'da, gerçekten gazetecilikte çok başarılı olan arkadaşlarımız var. Hepiniz büyük bir heyecanla kentinize hizmet yapıyorsunuz. Kenti ayağa kaldırmaya çalışıyorsunuz. 10 Ocak bizim bir araya geldiğimiz çok önemli bir gündür. Bu nedenle tüm arkadaşlarımın Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 15:23:00
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?