3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Başkan Ergün'den MHP'ye ziyaret

BAŞKAN ERGÜN'DEN MHP'YE ZİYARET

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Uğur Üncü'yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bir süre önce yapılan kongrede göreve gelen Başkan Uğur Üncü ve il yönetimini, göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Ergün, "Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Sandıktan çıkacak her sonuç bizim başımızın üstündedir. Demokrasi'nin kuralları işlemiştir. Bu durumun Milliyetçi Harket Partisi'ne Manisa'mıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bundan sonra ki hedefimiz, birlik beraberlik çatısı altında bu doğrultuda önümüzde bir buçuk yıl sonra yapılacak milletvekili seçimlerine hazırlanmaktır. Bu süreci çok iyi değerlendirmek zorundayız." dedi.

Başkan Ergün'ün ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Uğur Üncü ise, "Türkiye'mizin, Manisa'mızın Milliyetçi Hareket Partisi'ne bir kez daha ne kadar ihtiyacı olduğunun farkındayız. Bu sorumluluğu layıkı ile yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüpesi olmasın. Yönetim kurulu üyeleri, belediyemiz hep beraber güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı biliyoruz. Bizim misyonumuz bizim hareketimiz bellidir. Bu doğrultuda hep beraber kolkola en iyi neticeler alacağımızada eminim" diye konuştu.

Manisa'da dün meydana gelen, 2 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı tren kazasına değinen Başkan Ergün, "Yaşanmış olan kaza çok üzüntü verici. Bundan sonra ki süreçte belediye olarak bu tür olayların yaşanmaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İlgililerle her türlü çaba ve gayret içersinde, bizden ne isteniyorsa yapmaya hazırız." diye konuştu.

Bu arada, son belediye meclis toplantısında gündeme gelen, seçim döneminde vaad edilen projelerin hala hayata geçirilmemesi yönündeki yorumlara cevap veren Ergün, "Vaad ettiğimiz projeleri yapsak da yapmakta geciksek de bu tür şeyler söylenecektir. Bizim seçim döneminde ki projeler haricinde üzerinde çalıştığımız 25 adet proje daha var. Bu projeleri önümüzdeki aylardan itibaren 2010 yılı içersinde belirli bir sıraya göre hayata geçirmeye başlayacağız. İlk etapta eski garaj ve Malta yolu kavşağı projelerini tamamlayacağız. Tabi bunlardan önce 400 yataklı hastanenin yapılacağı alanda ki şantiyenin farklı yere taşınması çalışmalarını başlatacağız." dedi.

BAŞKAN ERGÜN'DEN MHP'YE ZİYARET
BAŞKAN ERGÜN'DEN MHP'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 15:15:05
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 23:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?