5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Başkan Ergün'den servis sözü

BAŞKAN ERGÜN'DEN MANİSA LİSESİ'NE SERVİS SÖZÜ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Lisesi Okul Aile Birliği yönetimine, okula bir servis aracı tahsis edecekleri sözünü verdi.

Manisa Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ayşin Aydoğan, Yönetim Kurulu üyeleri Zuhal Erkil ve İlker Aydoğan ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Baştuğ da hazır bulundu. Manisa Lisesi’nde devam eden tadilat çalışmalarında Manisa Belediyesi’nin yaptığı katkılardan dolayı Başkan Ergün’e teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Ayşin Aydoğan, okul duvarlarının yeniden elden geçirilmesinin okulun tarihi dokusuna önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamış olmasına rağmen tadilat çalışmalarının devam etmesi nedeniyle öğrencilerin TOKİ-3’te bulunan Gediz İlköğretim Okulu’nda öğrenimlerine devam ettiklerini belirten Aydoğan, öğrencilerin Gediz İlköğretim Okulu’na gidiş-dönüşlerde sıkıntı yaşadığını, bu konuda Manisa Belediyesi’nden destek istediklerini söyledi.

Manisa Lisesi’nde devam eden çalışmaları kendilerinin de yakından takip ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa Lisesi öğrencilerinin Gediz İlköğretim Okulu’na gidiş dönüşlerinde sorun yaşamamaları için Manisa Belediyesi olarak servis imkanı sağlayacakları sözünü verdi. Öğrencilerin öğrenimlerine güvenli bir şekilde devam etmelerini sağlamanın asli görevleri arasında yer aldığını belirten Başkan Ergün, “Manisa Lisesi öğrencileri, okullarında devam eden yenileme çalışmaları nedeniyle TOKİ-3’te bulunan Gediz İlköğretim Okulu’na nakledildiler. Okul Aile Birliği yöneticilerinden öğrendiğimiz kadarıyla gidiş dönüşlerde sıkıntılar yaşanıyor. Bunu bir nebze olsun azaltmak için Manisa Belediyesi olarak öğrencilere servis için araç sözü verdik. Onların güvenli bir şekilde öğrenimlerine devam etmesi ve vatanına, milletine, ailesine yararlı bir birey olmalarını sağlamak bizlerin görevidir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 14:53:00
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 16:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?