4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Başkan Gülcü'den ilk okuluna ziyaret

Kula Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki 9 ilköğretim okulunda 1. sınıf öğrencilerine hediye olarak masal kitabı, futbol, basketbol ve voleybol topları dağıttı.


İlk olarak mezun olduğu 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlköğretim Okulu'nda hediye dağıtımını başlatan Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, belediye olarak kültürel çalışmalara da önem verdiklerini ifade etti. Başkan Gülcü, "Kula Belediyesi olarak halka hizmet anlayışının sadece su ve yoldan ibaret olmadığını biliyoruz. İlçedeki eğitim faaliyetlerine de her zaman destek olmaya çalışıyoruz.

Benimsediğimiz ve inandığımız belediyecilik anlayışımız gereği sosyal ve kültürel hizmetlere de ağırlık veriyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle kültür hizmetlerimiz çerçevesinde ilçemizde öğrenim gören ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak, boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak kitap okumayı sevdirmek amacıyla hazırladığımız hikaye kitabları ile Spor malzeöelerini öğrencilerimize hediye olarak dağıtmak istedik" dedi.


Kitap ve spor malzemesi dağıtımını ilk olarak mezun olduğu okuldan başlattıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, "4 Eylül İlköğretim Okulu benim okuduğum okul. İlkokulun 5 senesini burada okudum. Bu sebeple bu kitapları ilk olarak buradan dağıtmaya başlamak benim için ayrı bir mutluluk." dedi. Belediye Başkanı Halil Gülcü daha sonra okul müdürü Mehmet Saracaloğlu ile birlikte birinci sınıf öğrencilerine kitapları dağıttı.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 14:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?