30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Başkan Hızlı'ya teşekkür ziyareti

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde 26 Haziran ile 2 Temmuz 2008 tarihleri arasında kutlanan 11. Uluslararası Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı programında gösteri yapan Akhisar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti.


Akhisar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Eğitmeni Perihan Deniz ve öğrencileri, Kilimli Belediyesi ve Gelik Belediyesi'nin gönderdiği hediyeleri ve plaketleri Belediye Başkanı Hızlı'ya takdim ettiler. Festival etkinlikleri çerçevesinde büyük bir ilgi ile karşılandıklarını belirten Akhisar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Eğitmeni Perihan Deniz, “Kilimli ve Gelik beldelerinin gerek belediye başkanları, gerekse belediye personeli ve halkının misafirperverliğinden çok memnun kaldık. Festivale gittiğimizde yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri ve halkla iyi diyaloglar içerisinde bulunduk. Festivaldeki gösterilerimiz büyük ilgi gördü. Burada hatta Kilimli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'yle kardeş ekipler olduk. İlçemizi ve Ege bölgesini en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Ayrıca katıldığımız bu festivalde Akhisar tanıtım standı açtık. Bu stant ve yaptığımız halk oyunları gösterileriyle ilçemizi her yönüyle en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. 2009 yılı için bu seneden bazı beldelerden festivallerine katılmamız için bir çok davet aldık. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Salih Hızlı'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Salih Hızlı ise, “İlçemizi, ilimizi ve hatta bölgemizi en iyi şekilde temsil ederek bizlerin göğüslerini kabarttınız. Yaptığınız çalışmalarda en iyi sonucu hedefleyerek iyi bir başarı elde ettiniz. İnşallah bu başarılarınız devam edecektir. Bizler desteklerimizi her zaman devam ettireceğiz. İstek de bulunduğunuz ekibinizin dernek oluşumu için gerekli incelemeleri başlatacağız” diyerek ekip üyelerini tek tek kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 16:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?