3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Başkan Kar gül dağıttı

Horozköy Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelen Manisa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hanımlara gül dağıttı.

Belediye Başkanı Bülent Kar, belediye meclis üyesi adayları Nejat Arusan, Nizamettin Etyemez, Şule Tunalı, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte gittiği Horozköy Mahallesi'nde büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Mahalledeki esnafı tek tek ziyaret ederek sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinleyen Başkan Kar, daha sonra beraberindekilerle Horozköy Parazarı'nı gezdi. Başkan Kar burada karşılaştığı küçük kız çocuklarına ve hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak gül verdi.

Aynı zamanda Mevlid kandillerini kutladı. Gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade eden Başkan Kar, "Sadece özel günlerde veya seçim zamanında değil her fırtsatta halkımızla birarada olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bugün Horozköy Mahallemiz'de hem esnafımızı ziyaret ettik hem hanımlarımızın günlerini kutlayarak gül dağıttık. Bunun yanında sorunlarını ve bizden beklentilerini dinleme fırsatı bulduk. Sorunlardan çok vatandaşlarımızın bize teşekkür ediyor olması ayrı bir mutluluk oldu bizler için." dedi.

Belediye Başkanı Bülent Kar ziyaretlerinin ardından, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Manisapor maçına gitmek için Belediye Kültür Sitesi önünde toplanan Manisaspor taraftar grubu Tarzanlarlar'ı Gaziantep'e uğurladı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 17:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?