4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Başkan Kar'a Horozköy'de sevgi seli

Manisa'nın Horozköy semtinde sevgi gösterileriyle karşılanan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, Horozköy'ü daha ferah ve yaşanabilir bir hale getirmek için alt yapı hazırlığı içinde olduklarını açıkladı.


Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, beraberinde AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, İl Başkanı Mustafa Uyumaz, İlçe Başkanı İsmail Önal, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah solmaz, il ve merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Horozköy semtinde halkla biraraya geldiler. Seçim çalışmaları kapmsaında, yaklaşık 200 araçlık konvoyla Horozköy'e giden Başkan Kar ve beraberindekiler sevgi gösterileriyle karşılandılar. "İşte Başkan İşte Manisa" tezahüratları ve gördüğü ilgiden memnun olan Başkan Kar, burada bir kahvehanede hizmetlerini ve yeni hedeflerini anlattı.

Kahvehane toplantısı şeklinde başlayan seçim çalışması vatandaşların gösterdiği büyük ilgi nedeniyle sokağa taştı. Zaman zaman yolun trafiğe kapanmasına da neden olan halk toplantısına bine yakın mahalle sakini katıldı. Projelerini anlatan Başkan Kar, "Bizler hayali projeler yapmıyoruz. Siz buradasınız biz de buradayız. Biz 57 mahalleye eşit hizmet yaptık. Eskiden burada oturan kardeşlerimiz asfaltsız yollarda, alt yapısı olmayan sokaklarda hizmet bekliyorlardı. Şimdi tüm belediyecilik hizmetlerinden faydalanmaktadırlar.

Artık asfaltsız sokağımız yağmur yağdığında su basan evlerimiz kalmadı. Şimdi Horozköyümüze müteahhitleri sokarak burasını daha ferah ve yaşanabilir mekanlar ve yerleşimler haline getireceğiz. Tüm ekiplerimizle bunun alt yapısını hazırlıyoruz.” dedi. Başkan Kar konuşmasının sonunda mahalle sakinlerinin sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kar'a teşekkür eden mahalle sakinleri, seçimlerde destek sözü verdiler.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 17:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?