7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Başkan Kar'dan imza kampanyası

Manisa’da kaldırım işgallerine son vermeyi amaçlayan Belediye Başkanı Bülent Kar, beraberinde daire müdürleri ile birlikte stand açarak imza kampanyası başlattı. Bu şekilde halkın da desteğini almaya çalışan Başkan Kar, ilk imzayı kendisi attı.

Mustafa Kemal Paşa Caddesi Beyazfil binası önünde kurulan standda başlatılan imza kampanyasında konuşan Belediye Başkanı Bülent Kar, "AB’ye gireceğiz. Üyelik standartlarını bir an önce yerine getirmeliyiz. Manisa Belediyesi olarak biz çalışmalara başladık. Kaldırımlar yayalara aittir. Ancak kaldırım işgali maalesef Manisa’da kötü bir alışkanlık olarak yer etmiş. Vatandaşlarımızdan, sivil toplum örgütlerinden ve resmi kurumlardan uzun zamandır yoğun şikayetler geliyordu. Özellikle Emniyet Müdürlüğü’nden. Yayaların karıştığı kazaların sayısını azaltmak ve kaldırım işgaline son vermek için çalışma yapmamız bekleniyordu. Manisa’daki tüm oda başkanları ile görüştük. 1 Ocak 2005 tarihi itibariyle kaldırım işgaline son verilmesi hakkında üyelerine yazı yazdılar. 1 Ocak itibariyle kaldırımlarda esnafa ait hiçbir eşya kalmayacak" dedi.

Başkan Kar, başlatılan imza kampanyasındaki amaçlarının, esnaflar ile kavga etmek olmadığını belirterek, "Manisalılar’ın görüşleri de bizim için çok önemlidir. Buradaki standda iki ayrı dilekçe örmeği var. ’Destekliyorum’ ve ’Desteklemiyorum’ şeklinde. Vatandaşlarımız başlatılan kampanya hakkında, doldurdukları dilekçeler ile görüşlerini ve düşüncelerini dile getirecekler. Aldığımız karar ve uygulama hakkında Manisalılar’ın da görüşünü almış olacağız. Bu konuda halkımızdan ve esnaf arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz" şeklinde konuştu

Manisa-iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 15:30:16
Güncelleme :21 Aralık 2004 Salı 12:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?