4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Başkan Kar'ın köfte keyfi

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, Alaybey bölgesindeki esnafları ziyaret ederek, seçim çalışmaları ve yeni projeleri hakkında onlara bilgi verdi.

Belediye Başkanı Bülent Kar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kar bugün Alaybey civarında seçim çalışması yaptı. İşyerlerine tek tek girerek esnafın elini sıkan Başkan Kar, yaşanan sıkıntıları da dinledi. Kar’a ilgi gösteren esnaflar, Alaybey bölgesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Zaman zaman Belediye Başkanlığı görevi sona erdikten sonra köftecilik yapacağını söyleyerek espri yapan Başkan Kar’a bir esnaf köfte ısmarladı. Kar, söz konusu esnafın tüm ısrarsına rağmen yarım ekmek köfte ve ayranın parasını ödeyerek teşekkür etti. Kar gün boyunca cadde üzerinde faaliyet gösteren işyerleri ve kahvehanelere girerek vatandaşlarla sohbet edip, destek istedi.

Manisa’da ticari hayatın canlanması için çeşitli projeler hazırladıklarını belirten Kar, yeni dönemde bu projeleri hayata geçirerek hizmete devam edeceklerinin altını çizdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 16:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?