3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Başsavcı Gürlek'ten veda ziyareti

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Başsavcı Sait Gürlek, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e veda ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Sait Gürlek'i Başkan Cengiz Ergün belediye giriş kapısında karşıladı. Başkan Ergün'ün makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Başkan Cengiz Ergün, Başsavcı Sait Gürlek ile uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiğini, Gürlek'in yeni görev yerinde de başarılı çalışmalarda bulunacağından emin olduğunu söyledi.

Ergün, “Sayın Başsavcı ile belediye başkanlığım süresince kısa da olsa çalışma fırsatı buldum ancak kendisini Manisa'da göreve başladığı günden beri yakından tanırım. Manisa'ya faydalı işler yaptığını herkes biliyor. Kendisi devletin adalet mekanizmasını ilimizde başarıyla temsil etmiş ve Manisalara kendisini sevdirmiştir. Yeni görev atandığı Bursa ilinde de en az Manisa'da olduğu kadar başarılı olacağından eminim. Kendisine Manisa Belediyesi ve Manisa halkı adına yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Başsavcı Sait Gürlek'te kendisini ağırlayan Başkan Ergün'e belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi ve Manisa'da görev yaptığı süre içerisinde herkesle iyi ilişkiler kurduğuna dikkat çekti. Başsavcı Gürlek, “Manisa'da görev yaptığım süre içerisinde güzel bir ili tanıdım. Güzel insanlarla görev yapma fırsatı buldum. Manisa'nın görev yaptığım iller içerisinde ayrı bir yeri olacak. Bu vesile ile Manisa'nın yeni Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de bir kez daha başarılar diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisine veda ziyareti için gelen Başsavcı Sait Gürlek'e hatıra olarak hediye sepeti ve Manisa Lalesi motifleriyle süslü çini tabak hediye etti, aracına kadar uğurlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 17:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?