4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Baykal'a ayıracak vakti yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Başbakan Erdoğan'a yaptığı canlı yayında tartışma davetiyle ilgili şöyle konuştu: "Başbakanımızın Baykal'a ayıracak vakti yok. O milletiyle kucaklaşıyor."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi parti il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart Çarşamba günü saat 14.00'de Manisa'da halka sesleneceğini açıklayan Tanrıverdi tüm vatandaşları çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı'na davet etti.

AK Parti'ye ilginin arttığını anlatan Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eskiden iktidar partileri köylere giremezdi şimdi muhalefet giremiyor. Köyün birinde muhtar çıkıp bana dedi ki; 'Bu köyde CHP 820, AK Parti 22 oy almıştı. Sorunlarımızı ilettik CHP'ye ve Milletvekili Şahin Mengü'ye, çözmediler. Ama AK Partililer bize yardımcı oldu. Bu köye artık CHP giremez.' İşte bu durum AK Parti'ye olan ilginin kanıtıdır."

BAŞBAKANIN ZAMANI YOKMUŞ
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Başbakanı canlı yayında tartışmaya davet ettiğini hatırlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "Sayın Baykal meydanlarda sık sık bu daveti yapıyor. Oysa Sayın Başbakanımızın Baykal'a ayıracak vakti yok. O milletiyle kucaklaşıyor. Başbakan'ın bu süreçte Baykal'a zaman ayıracağını sanmıyorum. Belki seçimlerden sonra olabilir. Baykal kırtasiyeden eline aldığı birkaç kırmızı dosyayı sallıyor. Ama tutmadı."

CHP SAMİMİ DEĞİL
CHP'nin hiçbir konuda samimi olmadığını iddia eden Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Çarşaf açılımının da samimi olduğu çok geçmeden anlaşıldı. Çarşaf açılımı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in ayıplarını örtmek için yapıldı, istismar edildi. Seçim öncesi bu açılımlar samimi değil. Keşke samimi olsalar ve halkı kucaklasalar. Adı halkçı ama halktan uzaklar."

AKP'li belediyelerin yaptıkları işlere de övgüler yağdıran Tanrıverdi, merkez ve ilçelerdeki AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerle geçmişte yapılanların karşılaştırılamayacak kadar farklı olduğunu iddia etti.  Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, İl Başkanı Mustafa Uyumaz, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve çok sayıda partili katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 17:19:13
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 17:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?