4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Baykal'ın Manisa hatırası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, evine alacağı mobilyaların üretildiği Manisa’daki mobilya fabrikasını ziyaret ederek, imalat aşaması hakkında bilgi aldı.

İzmir’de bulunan CHP lideri Deniz Baykal’ın Manisa ziyareti süpriz oldu. Baykal, Manisa merkeze bağlı Muradiye Beldesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren Dorya Mobilya fabrikasını ziyaret etti.

Gazetecilerin içeriye alınmadığı ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Fabrikanın genel müdürü Suat Demirel ile görüşen Baykal, ziyaret sonrası fabrika personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çıkışta ziyaretiyle ilgili bilgi veren Baykal, "Evde uzun bir süredir kullandığım mobilyaları yenileme ihtiyacı dolayısıyla buradayım. Bazı yemek masası, büfe gibi mobilyaların cilalanması gerekiyordu. Eskimiş koltuklarımız var, onları değiştirmek istiyoruz. Bazı siparişlerimiz var, onları vermiştim. Cila ve yenileme konusu nedir, neler yapılması gerekiyor, onu görüştüm. Güzel bir tesis, bu vesileyle bir ziyaret yaptım. İhracat yapıyor, gayet güzel" dedi. Siyasetle ilgili sorulara cevap vermeyen Baykal, daha sonra Manisa’dan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 17:26:44
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 15:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?