30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Bekçiye kurşun yağmuru

Manisa'nın Turgutlu ilçesi, Şehitler Mahallesi eski Devlet Su İşleri Müdürlüğü binasının bulunduğu alanda, yapım çalışması başlatılan, İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatında saat:16.00 -24.00 arası bekçilik yapan, Selçuk Özgür (50) tabanca öldürülmüş olarak bulundu.


Edinilen bilgiye göre saat 24.00 sıralarında, inşaattaki nöbeti devralmaya gelen, emniyet ekipleri, bekçiyi nöbetçi kulübesinde bulamadılar. Emniyet ekiplerinin, bekçiyi, bahçe içerisinde sandalye üzerinde öldürülmüş olarak buldukları belirtildi.


Evli ve 3 çocuk babası ve eski hükümlü Selçuk Özgür'ün, belediye tarafından yapımı sürdürülen, İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatında görevlendirildiği öğrenildi. Olayla ilgili polis Selçuk Özgür'ü öldüren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili olarak cumhuriyet savcılığının tahkikatı devam ediyor. Cinayet sonucu hayatını kaybeden Özgür'ün başından ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşunlar ile hayatını kaybettiği öğrenilirken Özgür'ün, cinayet suçundan cezaevinde kaldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 10:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?