5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Bekir Ozan tatilde

BURSASPORLU BEKİR OZAN HAS, MEMLEKETİ SALİHLİ'DE

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'un başarılı futbolcularından Bekir Ozan Has, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde, mezun olduğu okulu ziyaret etti.

İlkokul öğretmeni ile hasret giderip, 2. sınıf öğrencileri ile sohbet eden Has, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Bursaspor'un başarılı oyuncularından Bekir Ozan Has, memleketi Salihli'ye geldi. Akrabaları ve arkadaşları ile hasret gideren Has, daha sonra ilköğretimini tamamladığı Altınordu İlköğretim Okulu'na geçti.

Burada sınıf öğretmeni Sefa Aslan'la bir araya gelen Has, Fenerbahçeli öğretmenlerin ve öğrencilerin tebriklerini de kabul etti. Has, yaptığı açıklamada "Hedefimiz, ligin başından buyana ilk sıralarda olmaktı. Bir buçuk yıldır takımımızın başında hocamız olan Ertuğrul Sağlam var. Bizler, disiplin, arkadaşlık ve istikrarla bu yolda azimle çalıştık. Neticede elde ettiğimiz haklı şampiyonluğumuz da kaçınılmaz oldu. Fenerbahçe'ye 2-0 mağlupken, ikinci yarıda attığımız gollerle skoru 3-2'ye getirdiğimiz maçta şampiyon olacağımızı hissetmiştim. Bu sezon unutamadığım ve uzun yıllarca hatırlayacağım bu maç, gücümüzü herkese olduğu gibi bize de gösterdi. Takım olarak ne kadar güçlü olduğumuzu ispat etmiş olduk. Şu anda şampiyon olan bir takımda, Bursaspor'da olmaktan son derece mutluyum. Teknik ekibimiz görev verdiği sürece, Bursaspor'la ve Bursalılarla olmaktan memnuniyet duyacağım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacağız. Takımımda en iyi şekilde görev yapmaya devam etmek beni mutlu edecektir" dedi.

Saha içindeki rahatlığı ve tekniği nedeniyle Tugay Kerimoğlu'nu örnek aldığını da sözlerine ekleyen Has, Şampiyonlar Ligi için ise, "Burada oynamak, her futbolcunun hayalinde olan bir şeydir. Çıkacak tabloyu net olarak söyleyemesem de şunu söyleyebilirim; elimizden gelenin en iyisini yaparak, hem Bursasporluları hem de Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

"SÜPER MATEMATİĞİ VARDI"

Basın mensuplarının sorularının ardından ilkokul öğretmeni Sefa Aslan'la bir araya gelen Has, öğrencilik yıllarını anımsadı. Has'ın ilkokul öğretmeni Sefa Aslan "Bekir, sınıfımın en zeki öğrencilerinden birisiydi. Çok akıllı ve efendi bir çocuktu. Matematiği ise süperdi. Ama babası futbolcu olduğu için oda futbolu tercih etti. Bizlerin gururu oldu" dedi.

ÖĞRENCİLER SORULARI İLE TERLETTİ

Daha sonra Altınordu İlköğretim Okulu 2-C Sınıfına geçen Has, fanatik Fenerbahçeli öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin, "Fenerbahçeli olmak ister misiniz?", "Fenerbahçe'yi neden yendiniz?", gibi soruları karşısında zor anlar yaşayan Bursasporlu futbolcu Bekir Ozan Has "Bu bizim işimiz. Her takım, her futbolcu sahaya rakibini yenmek için çıkar. Bizde Bursaspor olarak sahaya her zaman bu düşünce ile çıktık ve sonunda başarıya ulaştık. Süper Lig'de ki tüm takımlar bu ülkenin takımı. Futbolunda güzelliği burada" dedi. "Fenerbahçeli olmak ister misiniz? Şeklindeki bir soruya ise Bekir Ozan Has, "Bizler profesyonel oyuncularız. Her zaman her takımda oynayabilir" diye cevap verdi.

BEKİR OZAN HAS KİMDİR ?

18 Şubat 1985'te Salihli'de dünyaya gelen Bekir Ozan Has, Yeni Salihlispor'da başlayan futbol hayatını, 2009-2010 sezonunda Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de şampiyon olmasıyla taçlandırdı.

Salihlispor, Bursa Merinosspor'dan sonra Bursaspor'da futbolculuk kariyerine devam eden Bekir Ozan Has, 2001 yılında profesyonel oldu. Bekir Ozan Has; Zeki Erguvan, Atilla Özcan, Yalçın Gündüz, Turan Şen, Ersel Altıparmak, Şenol Ulusavaş, Raşit Çetiner, Engin İpekoğlu, Bülent Korkmaz, Güvenç Kurtar, Samet Aybaba gibi teknik adamlarla çalıştıktan sonra, Ertuğrul Sağlam ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

BURSASPORLU BEKİR OZAN HAS, MEMLEKETİ SALİHLİ'DE
BURSASPORLU BEKİR OZAN HAS, MEMLEKETİ SALİHLİ'DE
BURSASPORLU BEKİR OZAN HAS, MEMLEKETİ SALİHLİ'DE
BURSASPORLU BEKİR OZAN HAS, MEMLEKETİ SALİHLİ'DE
BURSASPORLU BEKİR OZAN HAS, MEMLEKETİ SALİHLİ'DE
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 11:34:04
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 13:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?