3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Beko yılın annelerini seçti

Erdinç Şirketler Grubu Beko mağazısının düzenlemiş olduğu "Yılın Annesini Seçin" adlı Anneler Günü'ne özel yarışmada, yüzlerce başvuru arasından Manisalılar'ın oylarıyla belirlenen yılın annesi Aygül Öztürk ve Füsun Yılmazbaş oldu.

Erdinç Şirketler Grubu' nun Beko mağazasının yılın annesini seçmek için başlatmış olduğu oylamalar sona erdi. Beko magazına gelen yüzlerce başvuru neticesinde Manisalılar yılın annesini seçti. Yılın annesini seçmek için yapılan oylamada oylar eşit çıkınca yılın iki annesi seçildi. Yılın annesi seçilen Aygül Öztürk, çocuklarının bu yarışmaya başvuru yaptığından habersiz olduğunu ifade ederek; '' Beko mağazasına alışveriş yapmak için geldik. Benim çocuklarımın ismimi yarışma için verdiklerinden haberim yok. Bu yüzden büyük bir şaşkınlık içerisindeyim. Herkeze gönülden teşekkür ediyorum. '' dedi. Yılın ikinci annesi de Füsun Yılmazbaş oldu. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yumrukaya, yılın annelerini kutladığı konuşmasında şunları ifade etti:

''Magazamıza yüzlerce başvuru geldi. Bunları değerlendirdiğimizde, arasından 4 anneyi yılın annnesi oylamasına sunduk. Doldurulan formlar neticesinde oylar eşit çıkarken, bizler de kayıtsız kalmayıp iki annemizi de yılın annesi seçme kararı aldık. Sayın Sakine Öztürk, evlatlarının başvurusundan habersiz olduğunu ifade etti. Yıllardır çocuklarına bakan, canla başla çalışan Sakine Hanım'ı kutluyorum. ZİÇEV'in gönüllü annesi Füsun Yılmazbaş da, kendisi anne olmamasına rağmen, ZİÇEV'de onlarca çocuğa annelik yapmış bir insandır. Onu da emekleri için gönülden kutluyor, her iki anneye de gelecekte mutlu, huzurlu yıllar diliyorum. Bu vesileyle tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. '' dedi.

Yılın anneleri olan Sakine Öztürk'e Beko çamaşır makinesi, Füsun Yılmazbaş'a da Erdinç Şirketlet Grubu'nun hediyesi olan mutfak robotu hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 15:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?