5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Belediye arsasını okul için devretti

BELEDİYE ARSASINI OKUL İÇİN DEVRETTİ

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy ile Keçiliköy Mahallesi’nde yaptırılacak olan özel eğitim okulu için Belediye’ye ait arsanın devriyle ilgili protokol imzaladı.

Keçiliköy Mahallesi’nde Maliye hazinesi, İl Özel İdaresi ve Manisa Belediyesi adına kayıtlı taşınmazların devrini kapsayan protokol hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, “Bu üç taşınmazı tevhit ediyoruz. Keçiliköy’de Öğretmen Şükran Bilginer Eğitim ve Uygulama Okulu’nun arkasında bulunan bir kısmı Özel İdare’ye, bir kısmı hazineye ve bir kısmı Belediye’mize ait olan alanda bir özel eğitim merkezi yapmayı planlıyoruz. Oraya 16 derslikli bir özel eğitim okulu yapmayı düşünüyoruz ve bu yılki Özel İdare eğitim programında var. İnşallah bu işlemler tamamlanır tamamlanmaz da ihaleye çıkılacak. Nasip olursa Haziran ayında bu özel eğitim okulumuzun temelini atmış oluruz. Bu çok önemli bir iş. Manisa gibi merkezi yaklaşık 300 bin nüfusa sahip bir kentte yalnızca bir tane özel eğitim okulu var. Bu sayıyı arttırıp, çocuklarımıza daha iyi eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Bu konuda bize destek veren yerel yönetimlerimize, Belediyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Keçiliköy Mahallesi’nde yaptırılacak olan özel eğitim okulunun yapımı noktasında Belediyemize ait olan arsanın devri konusunda protokol imzalıyoruz. Ben protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçta kurumların başındaki temsilcilerin hizmet noktasında işbirliği içinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Söz konusu Manisa ise her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız, bu devir bunun en basit örneğidir” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediyeye ait arsanın devrini kapsayan protokolü imzaladı.

BELEDİYE ARSASINI OKUL İÇİN DEVRETTİ
BELEDİYE ARSASINI OKUL İÇİN DEVRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 19:10:05
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 00:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?