5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Belediye asfalt sezonunu açtı

MANİSA BELEDİYESİ ASFALTLAMA SEZONUNU AÇTI

Manisa Belediyesi, 2010 yılı asfalt sezonunu Avni Gemicioğlu Caddesi’nde açtı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk asfaltı dökülmesiyle başlayan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Asfalt sezonu açılışına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Sedat Cesurol ve Fen İşleri Müdürü Erdal Nohutçu katıldı. GEDAŞ’ın devam eden elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmalarının bölgede bitmesiyle ilk Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinde çalışmalar başlatıldı, yola ilk asfaltı Belediye Başkanı Cengiz Ergün döktü. Avni Gemicioğlu Caddesi’nde başlayan asfalt sezonunun hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Avni Gemicioğlu Caddesi üzerindeki bin 170 metrekarelik alanda asfalt çalışmasını başlatmış bulunuyoruz. Bin 173 metrekarelik alana toplam 129 metreküp, yani 232 ton asfalt dökülecek. Avni Gemicioğlu Caddesi’nde başlattığımız asfalt sezonunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ANA CADDELER ASFALTLANACAK

Kent merkezinde acil olan asfalt çalışmalarının hızla devam edeceğini ve asfalt ihtiyacı olan yerlerde çalışmaların yapılacağını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlk etapta ana arterlerde hızlı ve sağlam bir şekilde asfaltlama çalışmalarımızı yapacağız. Bu kapsamda Meteoroloji’den Doğu Caddesi ve Çaybaşı Deresi’ne kadar olan kısımla, İzmir Caddesi’nde asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Haziran-Temmuz- Ağustos ayları itibariyle hedefimiz 120 bin metrekare asfaltlama yapmak. Bu kapsamda Avni Gemicioğlu’nun yanı sıra, İzmir Caddesi, Mehmetçik Caddesi, İstasyon Caddesi’den Turgutlu yolu boyunca şantiye alanına kadar asfaltlanacak. İkinci dönemde Eylül-Ekim aylarında hava şartlarına bağlı olarak 120 bin metrekare daha asfaltlama olacak. Kısacası hedefimiz 240 bin metrekare asfaltlama yapmak” diye konuştu. Asfaltlama işinin kentin birçok yerinde belediye araç gereçleri ve malzemeleriyle yapıldığına dikkat çeken Başkan Ergün, “ Manisa Belediyesi olarak kentimizde vatandaşlarımızın rahatı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm proje ve çalışmalarımız vatandaşlarımızın rahatı için. Asfaltlama işini kendi imkanlarımızla yapmaya başladık. Bu konuyla ilgili elimizdeki araç gereçleri kullanıyoruz, dışarıdan malzeme alımı yapıyoruz. Elbette bizim yetersiz olduğumuz yerlerde ihale usulü ile asfaltlama yapımını tercih edeceğiz. Ancak şuanda bu asfaltlamayı kendi imkanlarımızla yapmak bizim için önemli” dedi.

MANİSA BELEDİYESİ ASFALTLAMA SEZONUNU AÇTI
MANİSA BELEDİYESİ ASFALTLAMA SEZONUNU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 17:28:02
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 20:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?