4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Belediye Başkanı'ndan ilk ziyaret

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün seçimlerden sonra ilk mahalle ziyaretini Akpınar Mahallesi'ne yaptı. Belediye başkanı olarak ilk açılışına da katılan Ergün, Çetin Zeytinciliği hizmete açtı.

Cuma namazı çıkışı Akpınar Mahallesi'nde coşkulu kalabalık ile bir araya gelen Başkan Cengiz Ergün, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Ergün'e ziyaretinde başkan yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ve Azmi Açıkdil eşlik etti. Mahalle halkına hitap eden Başkan Ergün, “Gelir-gider dengesini iyi yaparak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Her mahalle bizim için ayrı. Bizde siyasi parti ayrımı gözetmek yok. Herkese, her partiliye eşit mesafedeyiz” diye konuştu. Mahalle halkı Başkan Cengiz Ergün için lokma da döktürdü. Mahalle muhtarı Ali Erten ve mahalle sakinleri Ergün'e lokma ikramında bulunuldu. Muhtar Ali Erten, mahalle ile ilgili isteklerini Başkan Ergün'e iletti. Cengiz Ergün, ilk mahalle ziyaretinde herkese eşik hizmet getirme sözünü yineledi. Başkan Ergün konuşmasını şöyle sürdürdü: “Manisalılar 29 Mart'ta teveccüh göstererek bize bu onurlu görevi layık gördüler. Biz seçim öncesinde olduğu gibi şimdi de Manisa'nın her mahallesine ayrım yapmadan hizmet vereceğimizi söylüyoruz. Seçim projelerimiz arasında yer alan mahalle meclislerini kurmak için çalışmalar başladı.

En kısa zamanda temsilciler seçilecek ve yönetime ortak olacaklar. Göreve geleli 35 gün oldu. Biz mahalle ayrımı yapmadan tüm Manisalı hemşerilerimizin daha güzel şartlarda yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız tüm vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini mahalle sakinlerinin oluşturduğu mahalle meclislerinde belli periyotlarla toplantılar yaparak Manisa'mızın sorunlarını hep birlikte çözmek” dedi.

Mahalle ziyaretinin ardından Erler Caddesi'ndeki Çetin Zeytincilik'in açılışına katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk açılışını yaptığını belirterek iş yerinin ilk müşterisi oldu. Ekonomik krize rağmen iş yerini açan girişimcilere teşekkür eden Başkan Ergün, “Bu ekonomik krizde yaptığımız açılışın hayırlar getirmesini diliyorum ve mekan sahibimizi bu özgüveninden dolayı tebrik ediyorum. Benim belediye başkanı olarak yaptığım ilk açılış. Benim içinde anlamı büyük” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?