4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Belediye huzurevinde tadilat başlıyor

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son yıllarda tadilat yapılmadığı için sıvaları ve yer döşemesi kullanılamaz hale gelen belediye huzur evininin tadilattan geçirilmesi için çalışma başlattı.

Belediye birimlerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile belediye huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Ergün, binanın ihtiyaçlarını yerinde gördü.

Yapılan incelemede huzurevine son yıllarda bakım onarım yapılmadığı için yer döşemelerinin kullanılamaz hale geldiği, su tesisatlarındaki ve çatıdaki su kaçağı nedeniyle yatakların bulunduğu yerlerde nemlenme olduğu tespit edildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, huzur evinin inşaat bakımından ihmal edildiğini, acil olarak inşaat ile ilgili ihtiyaçların giderilmeye başlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün şöyle dedi; “ Belediye huzurevimizde acil olarak tamir edilmesi gereken yerlerin olduğunu tespit ettik. Yapılan incelemelerde özellikle yer döşemelerinin, rutubetlenen duvarların ve akan çatının binayı kullanan yaşlılarımızı rahatsız ettiğini belirledik. Yer döşemelerinin hastane standartlarında hijyenik olarak yenilenmesi, yemekhane taban kaplamasının steril ortamının sağlanması ve rutubetli ortamların ortadan kaldırılması için tamirat başlattık. Huzurevi sakinlerinin bizim için ayrı bir önemi var. Onların en işi şartlardan hayatlarını sürdürmeleri bizim için çok önemli. Yaşlısına hürmet eden bir neslin evlatlarıyız. En kısa zamanda huzurevimizin yapılmayan tüm eksiklerini gidereceğiz. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımızda önemli olan vatandaşın memnuniyeti ve faydalanması.”
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?