30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Belediye'den eğitime destek

Manisa Belediyesi bu yıl ihtiyaç sahibi 1500 öğrenciye kişi başına 60 YTL giysi yardımı dağıtacak.


Konuyla ilgili Manisa Belediyesi Encümen Salonu’nda basın toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Bülent Kar, Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes ve Basın Danışmanı Bilal Demir’in hazır bulunduğu toplantıya öğrenciler de katıldı.


Manisa Belediyesi’nin eğitime katkı sağladığını dile getiren Başkan Bülent Kar şunları söyledi: “Manisa Belediyesi olarak 2008-2009 eğitim öğretim yılında maddi durumu yerinde olmayan 1500 öğrenciye 90 bin YTL’lik kıyafet ve okul malzemesi yardımında bulunuyoruz. 60 YTL değerindeki 1500 çek milli eğitim müdürlüğümüz ve okul müdürlerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılacak. Belediye olarak bu yıl okulların onarım işine de katkıda bulunduk. 30 Okulun onarım ve bakımını yaptık.”dedi.


Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp ise Belediye Başkanı Bülent Kar’ı överek, “Eğitime bu denli hassas yaklaşan bir belediye başkanıyla ilk kez karşılaştım. Keşke bütün belediyeler eğitime böyle bakabilse.”dedi.
Çeki alan öğrenci ve velilerin Genç Akçalar Mağazası, Sümerbank A.Ş. ve Palet Giyimden okul alışverişlerini yapabilecekleri açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 17:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?