30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Belediyeden okullara yardım

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar Mesir İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek ihtiyaç sahibi bazı öğrenciler ve okulun ihtiyaçlarını giderme sözü verdi.

Okul Aile Birliği üyelerinin kermes hazırlığı yaptığı Mesir İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Bülent Kar, velilerle bir süre sohbet etti. Gözleme yapan hanımların okul ile ilgili sıkıntılarını dinleyen Kar destek sözü verdi.

Okul Müdürü Mehmet Gündüz de Başkan Kar’ı odasında ağırladı. Kar burada yaptığı açıklamada, sosyal yardımlaşmanın önemine değindi. Türkiye’nin global kriz nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Kar, “Bu alanda devlet, belediyeler ve vakıflar işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmelidir. Bu konuda koordinasyon sağlanmalıdır. Ayrıca yapılan yardımların eleştirilmesi çok yanlış. Bunlar yeni yapılmıyor yıllardır var. Bu yardımların parti propagandasıyla alakası yok.”dedi.

Başkan Kar, Mesir İlköğretim Okulu’nda daha önceden tespit edilen yaklaşık 30 çocuğun ihtiyaçlarını gidereceği sözünü vererek, ayrıca okula da yardımlarda bulunacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 14:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?