3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Belediyeden sosyal destek

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında, Bozköy mahallesi halkının belirttiği mahalle camisinin acil ihtiyaçlarına cevap verdi.


Göreve geldikten sonra mahallelerde incelemeler yaparak mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde görme fırsatı bulan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bozköy mahallesi ziyaretinde mahalle halkından gelen camiinin eksiklerinin giderilmesi talebine kısa sürede yanıt vererek camii çevresinde çalışma başlattı. Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ile bölgede incelemeler yapan Başkan Ergün, caminin şadırvan, tuvalet ve bahçe düzenlemesi ihtiyaçlarının giderilmesi için belediyenin destek vereceğini bildirdi. Mahalle halkının da desteğiyle caminin yeni şadırvan ve tuvaleti için kısa sürede temel atıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Cengiz Ergün, mahallelerden gelen talepler doğrultusunda sosyal destek çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Her mahallenin ihtiyacını ayrım yapmadan karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Ergün şöyle konuştu; “Bozköy mahallesinin ziyaretimizde mahalle halkı bizden acil olarak caminin büyütülmesini ve şadırvan, tuvalet gibi acil ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yardım istedi. Bunun için teknik ekibimiz çalışma başlattı ve neler yapılabilir bunun projesini hazırladı. Bu konuda mahalle halkının da desteğini aldık. Kısa sürede caminin ihtiyaçlarını giderme noktasında hızlı bir çalışma başlattık. Mahalle halkının kullandığı caminin acil ihtiyacını gidermek sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında bizler için çok önemliydi. Bunu yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.”


Manisa Belediyesi’nin her mahalleye desteğinin devam edeceğini ve hizmetleri götürürken hiçbir ayrım yapmayacaklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Ergün, hizmetin ayrımının olmayacağına dikkat çekti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün; “ Biz hizmet yaparken ayrım yapılmayacağını söyledik. Kimseyi kimseden ayırt etmeden, hiçbir farklılık gözetmeden belediyecilik hizmetini götüreceğimizi belirttik. Göreve geldikten sonra da bu yönde çalışmalarımıza hız verdik. Bizim için önemli olan Manisa için hizmet etmektir.

Mahalle ve bölge ayrımı yapmamız mümkün değil. Bizler göreve seçilene kadar siyasi olabiliriz ancak göreve seçildikten sonra oy veren vermeyen herkesin yaşadığı Manisa’nın yöneticileriyiz. Bu açıdan ne bölge ayrımı, ne siyasi ayrım yapmamızı kimse beklemesin. Bizler Manisa’ya hizmet için buradayız ve bizi destekleyen desteklemeyen herkese hizmet etmek zorundayız. Kentin idarecilerinin kentte yaşayan halka küsmeye ya da göz ardı etmeye hakkı yoktur. Biz belediyeciliğin ayrım yapmadan nasıl yapılacağını göstermeye geldik. Çünkü belediyeler hizmet yerleridir. Buralarda hiçbir kaygıya yer yoktur” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 16:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?